Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2007, 18:46   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
gökhan güleç ilk golünü attı

Gökhan Güleç'in ilk gol sevinci

Denizlispor'da gözler hafta sonu oynanacak Kayserispor maçına çevrildi.
Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında deplasmanda Arsinspor'u 2-0 yenen Denizlispor'da, tur atlamanın sevinci yaşanıyor. Kupada mümkün olduğu kadar tur atlayarak maddi gelir elde etmeyi hedefleyen Yeşil-siyahlılar, Selahattin ve Gökhan Güleç'in golleriyle sonuca gitmeyi başarırken, Gökhan Güleç, Denizlispor'daki ilk golünü attı.
Bu arada, maçın ikinci yarısında oyuna giren ancak iki sarı kart sonucu kırmızı kart gören Fatih Egedik'in Kayserispor maçında oynamayacak olması moralleri bozdu. Kupada tur atlamayı başaran yeşil siyahlılar, ara vermeden hafta sonunda oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı. Bugün ilk çalışmasını yapan Denizlispor'da, kupa maçında kırmızı kart gören Fatih Egedik forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Yusuf, İbrahim Çelik, Bülent Ertuğrul ve Carlos Alberto'nun Kayserispor maçında oynayıp oynamayacaklarının maç günü belli olacağı, ancak bu oyuncuların yetiştirilmesi için yoğun tedavi programının uygulandığı öğrenildi.
Kupada Arsinspor'u eleyerek gruplara kalmayı başardıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, "Karşımızda beklediğimizden de güçlü bir ekip bulduk. Bizim için kupa veya lig farketmiyor. Tüm maçlarımızı aynı ciddiyette oynuyor ve hepsini kazanmak istiyoruz. Ligde son iki haftada aldığımız mağlubiyetlerin ardından, kupada tur atlamamız moralimizi düzeltti. Şimdi bu maçı unutup, hafta sonunda kendi sahamızda oynayacağımız Kayserispor maçına konsantre olmak zorundayız. Artık ligde puan kaybına tahammülümüz yok. Kayserispor maçı mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Sakatlığı süren oyuncularımızın yetişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah taraftar desteğiyle bu maçı kazanacağız" dedi.


27.09.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla