Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2007, 04:37   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Tek Endişem Hakemler'

'Tek endişem hakemler'
Click the image to open in full size.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, FANATİK'e derbi öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı: Derbinin sonucu ne olursa olsun takıma güveniyorum.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, FANATİK’e derbi öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı:
Derbinin sonucu ne olursa olsun takıma güveniyorum. Ancak hakemlerin kötü formu korkutuyor

‘Artık tepki olmasın’
Aankaraspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle 3 ay hak mahrumiyeti cezası alan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, FANATİK’e konuştu, merak edilen soruları yanıtladı. Fazla uzatmayalım... Söz Başkan Yıldırım Demirören’de: “Teknik ekibe, oyuncularıma güvenim tam. Sonuç ne olursa olsun, bü düşüncem değişmeyecek. Tek endişem var, hakemler... Hakemlerimiz formsuz. Derbiden önce ve sonra hakemlerin konuşulmasını istemiyorum. Skora ve oyuna etki etmesinler, adil bir yönetim göstersinler...”
Centilmenlik çağrısı
“Hakemler hakkındaki düşüncelerimiz sadece bizim değil tüm kulüplerin de temennisi olmalı. Eğer derbide hakemler ön plana çıkarsa, belli olan tavrımızı farklı yerlere çekeriz. Maçın seyircisiz oynanacak olması, ev sahibi açısından bir avantaj. Çünkü boş tribünlere alıştılar. Biz özellikle İnönü’de taraftarımızla bütünleşip iyi futbol oynamaya çalışıyoruz. Ancak bunlar mazeret değil. Futbol sonuçta bir spor... Yenmek de var yenilmek de. Centilmenlik ve adil yönetim içinde kazananı hep birlikte alkışlayalım.”
‘Takviye yapabiliriz’
“Federasyon son haftalarda yükselen seslere, tepki vermek yerine nedenlerini araştırmalı. Federasyon hepimizin federasyonudur. Doğal olarak haklarımızı korumak durumunda. Ortalığı bir düelloya çevirmek yerine hataların üzerine gitmeli, tekrarlarını önlemeli. Bu sene geçmiş yıllara oranla çok zor geçecek gibi gözüküyor. Biz de önlemlerimizi aldık. Gerekirse devre arasında takviye yapacağız. Sezon sonu iki kupayı birden kaldırmak için elimizden geleni yapacağız.”


Orhan YILDIRIM
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla