Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2007, 17:31   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kurtlar Vadisinde korkunç senaryo

Kurtlar Vadisi Pusu, son bölümüyle Türkiye'de yaşanan olayların ardındaki sır perdesini aralamaya çalıştı.

Ekran başındaki milyonlar, Abdülhey karakterinin Polat'a yapacağı ihanetin detaylarını merakla beklerken, dizi senaristleri çok daha ilginç olayları ekrana getirdi.

Son dönemde polisin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla 'temizlenen' cephanelik evleri, Kurtlar Vadisi derinlemesine ele aldı.

'Çetelerin eliyle çok büyük operasyonlar yaptırılacak' bilgisini aktaran senaristler 'her şehirde hücre ev' yapılanmasıyla silah ve bomba depolandığını da ekrana getirdi.
Son bölümde 'bir tren yardımıyla kaçak olarak İstanbul'a getirilen silahlara dikkat çekildi. Silahları teslim almayı bekleyense 'Zafer' isimli kişiydi. Dizi boyunca 'ulusalcı' söylemleri ekrana getirilen 'Zafer' karakterinin 'ülkeyi kurtarma planları' izleyenleri dehşete düşürdü.
Dizinin finaline doğru ise Türkiye'nin gündemine 'bombalarıyla' düşen Ankara'daki minibüs ekrana geldi.
Mersin'den İsrail'e gönderilmek üzere yola çıkan "gübre" yüklü geminin İstanbul'a geldiği bilgisine ulaşan Polat Alemdar, limandan indirilen ve 06 plakası takılan mavi renkli minibüsün gizemi hakkında ipuçları verdi. 'Mavi minibüsün deşifresinin' önümüzdeki bölümde ayrıntılı bir şekilde ekrana gelmesi bekleniyor.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla