Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2007, 20:03   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İtalyanın yeni keşfi : Gökhan

İsviçre'nin Zürih takımından İtalya'nın Udinese ekibine transfer olarak dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki Türk futbolcu Gökhan İnler, 'İtalyan futbolunun yeni keşfi' olarak lanse ediliyor.


Click the image to open in full size. İTALYA'NIN YENİ KEŞFİ: GÖKHAN!

İtalya Serie A takımlarından Udinese'de forma giyen Türk futbolcu Gökhan İnler hakkında İtalyan medyası övgü dolu sözler sarfediyor. İnler için Çizme basınında "İtalyan futbolunun yeni keşfi" yorumları yapılırken, yıldız futbolcu mütevazi konuşuyor.




İtalya'nın önde gelen spor kanalları, İsviçre Milli Takımı adına top koşturan genç futbolcu için 'O yeni bir keşif, İtalyan futbolu için yeni yetenek' ifadelerini kullanıyor.

İnler için televizyon kanallarında ve yazılı basında, 'güçlü fiziği ile hem defansta hem de hücumda takımı adına çok etkili olan özelliklere sahip. İsviçre Milli Takımı'nda oynaması da bir tesadüf değil. Udinese, Türk futbolcuyu son anda Hertha Berlin'den kopardı ve transfer etti. İnler kısa sürede İtalyan Ligi'ne uyum sağladı' yorumlarının yapılması da dikkat çekiyor.

İtalyan spor kanallarının kendisinden bundan sonra daha çok konuşulacak dediği Inler ise, İtalyan kanallarına yaptığı açıklamalarda, "Daha çok çalışmam lazım. Kısa sürede takıma alıştım. Ancak gün geçtikçe daha iyi olacağıma inanıyorum" diyerek mütevazi konuşmayı tercih ediyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla