Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2007, 03:14   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow İlklerin derbisi

İlklerin derbisi

Click the image to open in full size.
SERKAN ÜNLÜ
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
G.Saray ve Beşiktaş, bu gece sezonun ilk derbisinde karşılaşıyor. Türk futbol tarihinde ilk kez bir derbi seyircisiz oynanacak. Dereli 2 takımın karşılaşmasını ilk kez yönetirken, başkanlar da tribünde olamayacak..
Click the image to open in full size.


Türk futbolunun iki devi Galatasaray ve Beşiktaş bugün tarihe geçecek bir maça çıkacak. Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk derbi maçında ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş, sarı-kırmızılı takımın geçen sezondan kalan 5 maçlık cezası nedeniyle, Türk futbol tarihinde ilk kez seyircisiz oynanacak bir derbide karşı karşıya gelecek. Derbinin bir ilki de iki kulüp başkanının tribündeki yerini alamayacak olması... G.Saray Başkanı Özhan Canaydın ameliyat, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de cezalı olduğu için bu gece statta olamayacaklar.

GÖZLEMCİ HİLMİ OK
Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Selçuk Dereli yönetecek. Dereli, kariyerinde ilk kez bir G.Saray-Beşiktaş maçı yönetecek. Derbi maçta hakem gözlemciliklerini Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hilmi Ok ile Başkan Vekili Sabri Çelik yapacak.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla