Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2007, 03:55   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İmha Edeceğiz!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.İmha edeceğiz
Siyah-beyazlılar çift forvetle sahaya çıkacak, orta sahada agresif olacak, alan savunması uygulayacak ve kanatlar hiç durmayacak.


Beşiktaş'ta nefesler tutuldu ve G.Saray maçı için geri sayım başladı. Yeni sezonun ilk derbisinde Ali Sami Yen'e konuk olacak siyah-beyazlılarda sakat Ricardinho ile cezalı Cisse dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Hafta başından bu yana takımına taktik çalışmaları yaptıran Ertuğrul Sağlam'ın, ezeli rakibini hücum Click the image to open in full size.taktiğiyle devirmeyi planladığı belirtildi.

BOŞ KOŞULAR YAPIN
Sağlam'ın
bu taktiğine göre Beşiktaş derbide defansif değil, ofansif bir futbol anlayışı ile sahada olacak. Sahaya Bobo-Nobre ikilisini sürerek çift forvetle mücadele etmeyi düşünen genç teknik adam; hem erken bir gol bulmak, hem de G.Saray savunmasının ataklara katılmasını engellemek istiyor. Sağlam, forvetteki ikiliden sürekli boş koşular yapmalarını istedi.

ALAN SAVUNMASI
Ertuğrul Sağlam
, dörtlü efansına da alan savunması yaptıracak. G.Saray'ın etkili silahı Lincoln'ü Koray Avcı ile durdurmayı düşünen Sağlam, kanatlara da özel görev verdi. Beşiktaş'ın kanat oyuncuları çizgiye kadar inerek ters ortalar yapacak, ölü topları isabetli kullanacak. Bu arada Toraman ve Gökhan Zan da, duran toplarda ileride gol arayacaklar.
Fatih DOĞAN
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla