Konu: Hodri Meydan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2007, 04:03   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hodri Meydan

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Hodri meydan
Ligde gol yemeyen G.Saray kalecisi Orkun ile 5 maçta 2 gol yiyen Beşiktaş'ın file bekçisi Hakan, kader adamı olacaklarını söylediler.


ORUCA DEVAM
G.Saray-Beşiktaş derbisi, başarılı iki yerli kalecinin de mücadelesine tanık olacak. Bu sezon ligde 5 maçta forma giyen ve hiç gol yemeyen G.Saray kalecisi Orkun "Gol orucuma derbide de devam edeceğim. Beşiktaş forvetleri bana gol atamayacak" dedi.

HATAYA YER YOK
Beşiktaş'ın file bekçisi Hakan da Click the image to open in full size.kritik maçta hatasız oynaması gerektiğini belirterek "Bu maçta kusursuz oynamalıyım. Derbiye çok iyi motive oldum. Defans arkadaşlarımın da yardımıyla gole geçit vermeyeceğim" diye konuştu. Hakan, ligde 5 maçta kalesinde 2 gol gördü.

83 YILLIK REKABET
Bu arada G.Saray ile Beşiktaş arasında 22 Ağustos 1924 tarihinde oynanan ilk maçı siyah- beyazlılar 2-0 kazanırken ilk golü Refik Osman Top attı. Beşiktaş'ın efsane kaptanı Hakkı Yeten, 61 maçta 29 golle en golcü futbolcu unvanını elinde bulunduruyor.

REKOR KILIÇ'TA
G.Saray'da Gündüz Kılıç, 31 maçta 21 golle Beşiktaş'a en çok gol atan isim oldu. Kılıç, 30 Haziran 1940'da G.Saray'ın 9-2 kazandığı tarihi maçta 5 gol atarak, ezeli rekabette bir maçta en çok gol atan oyuncu oldu. Rekabette en çok forma giyen oyuncu Beşiktaşlı Şeref Görkey (63 kez).
__________________
..Not Found..

Konu RoMeO tarafından (29-09-2007 Saat 04:04 ) değiştirilmiştir..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla