Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2007, 08:38   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
kim bu nişancı

Kim bu nişancı?

Fenerbahçe - Ankaragücü maçında, kameralara yansıyan bir görüntü futbolseverlerin dikkatlerinden kaçmadı. Rakip takım futbolcuları korner kullandığında ya da sahanın diğer ucundaki kalecileri pozisyonu takip ederken, gözlerine tutulan ışık, konsantrasyon bozmak için daha önceden planlanmış bir hareket olarak yorumlandı.
Tepkiye neden oldu
Nişancıların uzun namlulu tüfeklerin ucuna taktığı kırmızı lazer gibiydi bu ışık. Aralarındaki tek fark, dün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tutulan ışığın renginin yeşil oluşuydu. 70-80 metrelik bir alan içerisinde hedefi bulan ışığın kaynağı ve tutan kişilerin kim olduğu merak konusuydu.
Değişik açılardan rakip futbolcuların suratlarına ve gözlerine tutulan bu ışık, Ankaragücü takımının yöneticileri ve futbolcularının büyük tepkisine neden oldu.
Maç boyunca uzaktan yansıyan bu ışığın hedefi olan Ankaragücü'nün genç kalecisi Serkan Kırıntılı, bu yüzden karşılaşmaya konsantre olmakta zorluk çektiğini belirtti.
Serkan, "70-80 metreden tutulan bir lazer gözümü aldı. Fenerbahçe'nin bu tür şeylere ihtiyacı olmamalı" diyerek tepkisini dile getirdi.
__________________
asparagas Ofline