Konu: Olay sözler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2007, 10:30   #11
cent
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kolot: ''Ertuğrul, Beşiktaş’a çok erken geldi''

Beşiktaş'ın eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot derbiye saatler kala takımla ilgili şok açıklamalar yaptı
Click the image to open in full size.

“Lippi’yi çok istedim ama Sağlam geldi. Zaman beni haklı çıkarıyor. Higuain ile Diatta vasat. Alınmasalar Beşiktaş ne kaybederdi?”

Dün Radyospor’da Çift Forvet programına konuk olan Kolot, Sağlam’ın takıma erken getirildiğini belirterek şunları söyledi: “Hâlâ aynı görüşteyim. Zaman beni haklı çıkarıyor. Biraz daha tecrübe kazanıp Beşiktaş’a gelseydi daha iyi olurdu. Şimdi Beşiktaş’ın başındaysa artık arkasındayım. Ben Lippi’yi istiyordum ama Sağlam geldi.
Beşiktaş’ın hücum oyuncularının, orta sahasının G.Saray’dan geri kalır yanı yok. Ama hocamız böyle oynatıyor. Takımla bu kadar oynamak iyi değil. Higuain’i almasaydı Beşiktaş ne kaybederdi? İbrahim Akın, Mehmet Yozgatlı yedek. Bu kadar oynamak takıma zarar veriyor. Tigana’yla ne kadar birbirimizi sevmesek de oturmuş bir kadro vardı, o kadronun birkaç takviyeyle çok daha başarılı olacağına inanıyorduk.
Futbol şubesinin lağvedilmesinden sonra Diatta ve Higuain’i transfer ettiler. Bence vasatlar. Diatta’yı Bursaspor için izlemişlerdi. Çok iyi olduğunu zannetmiyorum, Ertuğrul Hoca benden çekinip bana söyleyemedi.”


bu adam gene boş konuşa takımın konsntresini bozcak gerizekalı herif !
__________________
TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE
YAŞAYANLARINDIR.
cent Ofline   Alıntı ile Cevapla