Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2007, 22:07   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam:Galibiyet Haklarıydı...

Click the image to open in full size.
"Galibiyet haklarıydı"

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 7. Haftası'nda konuk olduğu Galatasaray'a 2-1 mağlup olurken maçın ardından konuşan Beşiktaş çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam, galibiyetin Galatasaray'ın hakkı olduğunu ifade etti.

Ertuğrul Sağlam, maç boyunca Galatasaray karşısında organize olamadıklarını ifade ederken, Sarı Kırmızılı ekibin, kazanmayı kendilerinden daha fazla istediğini belirtti. İkinci yarı daha iyi oynamayı hedeflemelerine rağmen, ikinci yarıya da Galatasaray'ın iyi başladığını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli bir FC Porto mücadelesi olduğunu ve artık bunu düşünmeleri gerektiğini belirterek, şapkalarını önlerine koyup hataları düşüneceklerini ifade etti.

Sağlam son olarak seyircisiz oynamalarının kendilerine olumlu bir etkisi olmadığı belirtirken, Galatasaray'ın eksik bir kadro ile çıkmasının kendilerinin rehavete düşürüp düşürmediği sorulması üzerine kesin bir cevap veremezken, karşılaşma öncesinde oyuncularına daha fazla mücadele etmek zorunda kalmaları konusunda uyardığını söyledi
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla