arkadaslar hepinizi iyi anliyorum
biri diyor sabir. oteki diyor sabir tasimiyim? hepiniz haklisiniz...
benim dusuncem soyle:
Yonetim en buyuk suclu, derhal gitmeleri lazim, yoksa daha cok basariya ac kaliriz..
Sonraki suclular futbolcular, biraz adam gibi top oynayin ya bu ne ya, utaniyorum vallah..Bu adamlara verilen paralara yazik. Takimin yuzde 80´i aldigi parayi hak etmiyor. InsAllah gule gulede harcamazlar....
En sonda ertugrul. Mesale bugun. Delgado formsuz felan anlamam kardesim ben. Bi takimda 10 numara giyen oyuncu neden oynamiyor, yedek soyunduruluyor. Varmi alternatifi? yok, ozaman neden oynatmiyon hocam allah askina be...Gelelim son haftlarin en formsuz oyuncusuna ibrahim uzulmez, bence yani. Neden hocam birazda hucumu dusunerek telloyu sol beke, i.akini da uzulmezin yerine sol ortaya koymuyor. Biraz olsa ofans agirlikli oynardik! Diattanin yerine yozgatli ne is? anlam veremedim ben..
Gelelim hafta iciki porto macina, bu macta artik biseyler olmasi lazim, olmadi ertugrula kapi yavas yavas gozukur..Kazim kanatin bir lafi var..Bu yonetim gitmez, ancak gonderir...Ertugrul hocam ona gore kafani kullan. Sonucta oyuncular cogunlukta sen ise yanlizsin..Seni gondermesi daha kolay olur(BEN ISTEMEM ASLA SENIN GITMENi)
__________________ siyah beyaz olum yasam... |