Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2007, 02:04   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Penaltı Mı ? Eh İşte!

Penaltı mi eh işte!
"İbrahim Toraman ilk hamleyi yaparken topa değiyor. Ancak, ikinci oyuncu kontrolsüz. Arda belki devam edecek. Yüzde 100 penaltı diyemezsin. Tartışılır. Versen de olur, vermesen de..."

GALATASARAY’ın attığı iki gol de tartışmalara neden oldu. 23. dakikada Arda’nın ayağından çıkan topa önce "aut" kararı veren Selçuk Dereli, yardımcısının uyarısıyla korneri gösterdi. O top, kaleci Hakan’ın hatasıyla birleşince G.Saray 1-0 öne geçti. 76. dakikada Arda’nın düşürülmesiyle Galatasaray’ın kazandığı penaltıya siyah beyazlılar büyük tepki gösterdi.

Genel menajer Sinan Engin, "Top oynamıyoruz tamam. Hakemlere ihtiyacımız yok ama biz diyoruz ki, adil olun, berabere bitsin maç. Beşiktaş’a karşı çok kolay hatalar yapılıyor. Biz takımımızı düzeltiriz ama bunların da düzeltilmesi lazım" diyerek tepkisini dile getirirken canlı yayında Lig TV yorumusu Erman Toroğlu’na sordu: "Sen söyle hocam penaltı mıydı?"

Ver düdüğü yardımcıya!

Erman Toroğlu
ise, şu karşılığı verdi: "Pozisyon çok enteresan. Beşiktaşlı (İbrahim Toraman) yere yatıyor. İlk hamleyi yaparken sol diziyle Arda’ya müdahale ediyor. Beşiktaşlı oyuncu eğer topa çıkabilse, Arda’nın ikinci hareketi yapma şansı kaybolurdu. Giren ikinci oyuncu (Serdar Kurtuluş) kontrolsüz. İbrahim Toraman, topa değiyor. Ama Arda’nın ikinci şansı kalmıyor. Arda belki devam edecek. Penaltı mı, eh işte! Yüzde 100 penaltı diyemezsin. Tartışılır. Versilse de olur, verilmese de..." Erman Toroğlu, tartışmalara neden olan ilk gol öncesi hakemin yardımcısının uyarısıyla verdiği korner karar için, "Selçuk Dereli kararsız kaldı. Yardımcı da korner verdi. O zaman ver yardımcıya düdüğü, o yönetsin" yorumunu yaptı.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla