Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2007, 09:04   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lyon Runje yi 3 kere avladı

Lyon zorlanmadı

Fransa Ligue 1'in 10. haftasında Stade Gerland'da oynanan maçta, son 6 sezonun şampiyonu Olimpik Lyon, Lens'i 3-0 mağlup etti. Lyon'a galibiyeti getiren goller F.Santos, Kim Kallström ve Benzema'dan geldi.
Maçın ilk yarısını 42. dakikada F.Santos'un golüyle 1-0 önde kapayan Lyon, ikinci yarıda da istikrarlı futbolunu sürdürdü ve 81. dakikada Kallström, 90. dakikada da Benzema'nın attığı gollerle işi bitirdi.
Bu maç öncesi ''Lens, haftaiçi kupa maçı oynadı. Onlara karşı bu şekilde bir avantajımız var ve bu maçtan mutlaka 3 puan almalıyız'' diyen Lyon teknik direktörü Alain Perrin, böylece amacına ulaşmış oldu.
Bu galibiyetin ardından Olimpik Lyon, ligdeki puanını 19'a çıkardı. Lens ise 6 puanda kaldı. Bu yıl taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Lens, oynadığı 8 maçta toplam sadece 6 puan toplayabildi.
Bu maçın ardından Lens'in Lyon'a karşı galibiyet hasreti de sürmüş oldu. Rakibine en son 2001 yılında 2-0 yenilen Lyon, o tarihten beri Lens'e kaybetmiyor.
Bu galibiyet ile morallenen Olimpik Lyon, haftaiçi Şampiyonlar Ligi'nde Glaskow Rangers'ı konuk edecek. Lens ise zorlu FC Kopenhag deplasmanında tur arayacak.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla