Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2007, 15:35   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
NBA yıldızları İstanbul'da

NBA yıldızları İstanbul'da NBA basketbolcuları NBA Europa Lİve Tour 2007 kapsamında Türkiye'ye geldi

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Minnesota Timberwolves, NBA Europe Live Tour 2007 kapsamında katılacağı eğitim kampı ve Efes Pilsen ile yapacağı hazırlık maçı için İstanbul'a geldi.
Yaklaşık 2 saat rötarlı olarak İstanbul'a gelen 47 kişilik Minnesota Timberwolves kafilesi, Atatürk Havalimanı (E) kapısından çıkış yaptı. Kafile, daha sonra İstanbul'da 1 hafta boyunca kalacağı Çırağan Kempinski Oteli'ne geçti.
Minnesota Timberwolves, bu akşam da Efes Pilsen'in Merter'deki tesislerinde bir antrenman yapacak. NBA takımı, 30 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında yapacağı eğitim kampının yanı sıra 6 Ekim Cumartesi günü de Efes Pilsen ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda hazırlık maçı oynayacak.
NBA ile ULEB yöneticileri arasında yapılan anlaşmaya göre, 2007 yılının ekim ayında 4 NBA takımının dahil olduğu “NBA Europe Live Tour 2007” turnesinin Türkiye ayağını oluşturan Efes Pilsen-Minnesota Timberwolves maçı 6 Ekim Cumartesi günü saat 21.00'de başlayacak.
Geçen yıl ABD'ye giden ve burada NBA takımlarından Denver Nuggets ile Golden State Warriors takımlarıyla hazırlık maçları yapan Efes Pilsen, Minnesota Timberwolves ile yapacağı maçla bir ilke daha imza atarak, Türkiye'de bir NBA ekibiyle maç yapan ilk Türk takımı olacak.
A.A.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla