Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2007, 02:33   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivas Mucizesi

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Sivasspor mucizesi: 3-2

Bursaspor 2-0 öne geçti, Sivas oyunu bırakmadı. Timsahlar 3'te Veli, 29'da Cihan ile skoru 2-0 yaptı. İkinci yarı coşan Sivas, Muhammed Ali (2) ve Mehmet Yıldız ile kazandı


***

Müthiş yiğido

Timsahlar 3'te Veli, 29'da Cihan ile skoru 2-0 yaptı. İkinci yarı coşan Sivas, Muhammed Ali (2) ve Mehmet Yıldız ile kazandı.

Sivasspor sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta Bursa'yı 3-2 yendi. Konuk ekip, maça hızlı başladı. 3'te Sinan'ın pasıyla ceza alanına giren Veli, plaseyle topu Petkoviç'in sağından filelere gönderdi: 1-0. 29'da Ömer Erdoğan, topu kafayla kale alanına indirdi, Cihan'ın yatarak vuruşunda meşin yuvarlak Click the image to open in full size.ağlarla buluştu: 2-0. İlk yarı bu skorla bitti.

MUHAMMED ATEŞLEDİ
2. yarıya baskılı başlayan Sivas, 56'da Muhammed Ali ile farkı 1'e indirdi: 2-1. 70'te ceza alanı içinde oluşan karambolde bir kez daha Muhammed Ali sahne aldı: 2-2. 76'da ani gelişen Sivas atağında Mehmet Yıldız, sert vurdu: 3-2. Sivas, bu galibiyetle ikinci sıradaki yerini korudu.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla