Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2007, 02:35   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam: 'Ne Yaptınızki Hakem Suçlu'

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Ne yaptınız ki hakem suçlu?

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, derbi mağlubiyeti nedeniyle oyuncularını önceki gece evlerine göndermedi. Hakemden şikayetler artınca da sinirlendi.


***

Tek suçlu o mu!

"Hakemlerin yanlışları büyük, tamam. Ama siz kendinize bakın. İyi oynasak ve hakem hatalarıyla kaybetsek anlarım, ama öyle olmadı".

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, dün sabah idmadan sonra futbolcularını toparlayarak G.Saray maçındaki vasat futbolun sebebini sordu. Bazı futbolcular "İyi oynamadık ama Arda'nın pozisyonu korner değildi, ardından korneden gol yedik. İkinci gol de kesinlikle penaltı değil. Top ortaya bırakıldığında doğal olarak Click the image to open in full size.müdahale edildi. Topla alakası olmadığı halde Arda kendisini takıp hakemi yanılttı. Hakem maçı bu sonuca hazırladı" diyerek tepki gösterdiler.

MAZERETİNİZ YETERSİZ
Teknik patron Ertuğrul Sağlam bunun üzerine "Sonuçta hakemin yenilgideki payı büyük, yaptığı hatalar da ortada. Ama asıl kendimize bakmalıyız. 'İyi oynadık' diyebiliyor musunuz, hayır! Niye buna 'hayır' cevabı verdiğimizi sorgulamalıyız. Çok iyi oynasak ve kaybetsek, hakem mazeretini kabul edebilirdim ancak iyi oynamadığımız için hakem mazeretini burada yeterli görmüyorum" dedi.

AYAĞINIZI DENK ALIN
Sağlam şöyle devam etti: "Başarılı bir süreç geçirdik. Bunun devam etmesi lazım. Sahada savaşmadan hiçbir maç kazanılmaz. Savaşırsak her maçı alırız. G.Saray karşısında bu yeteri kadar yoktu. Rakip daha istekli ve galibiyeti hak eden taraftı. Geçmiş maçlardaki hırsımızı, isteğimizi her türlü uyarıya rağmen göremedik. Önümüzde Porto maçı var. Herkes ayağını denk alsın."
Fatih DOĞAN
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla