Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2007, 10:56   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zeki Müren ölümünün 11. yılında anıldı

Zeki Müren, ölüm yıldönümünde Bodrum’da bir mevlitle anıldı. Mevlide aralarında modacısı Muzaffer Çaha ve Bodrum Kaymakamı’nın Abdullah Kalkan’ın da bulunduğu 150 kişi katıldı.

Zeki Müren, ölümünün 11. yıldönümünde, Bodrum’da düzenlenen etkinliklerle anılıyor. Anma etkinlikleri, Bodrum Kaymakamlığı Zeki Müren Sanat Müzesi’nde sanatçının anısına mevlit okunmasıyla başladı.

MEVLİTTE GÜL SUYU VE ŞEKER
Bodrum Müftülüğü’nde görevli Mehmet Kılıçaslan ve Kamil Gürkan’ın okuduğu mevlit sırasında davetlilere gül suyu ve mevlit şekeri dağıtıldı. Mevlitte Zeki Müren’in 18 yıl boyunca modacılığını yapan ve elinde Müren’e ait 11 kostüm bulunan Muzaffer Çaha da hazır bulundu.

Bodrum Kaymakamlığı Zeki Müren Sanat Müzesi Müdürü Ayser Özbulut, etkinliklerin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi.

TSK Mehmetçik Vakfı, Türk Eğitim Vakfı (TEV), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Bodrum Şubesi, Bodrum Belediyesi, TRT, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Bodrum’daki 5 otelin de desteklediği mevlide, aralarında Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan’ın da olduğu yaklaşık 150 kişi katıldı.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla