Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2007, 11:03   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Genç besteciler bu yarışma için bir araya geliyor.

Türkiye Bilişim Derneği “Bilişim 07” kapsamında düzenlenen 14. Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması için son katılım tarihi 15 Ekim.

Bilişim teknolojilerinin sağladığı olanaklarla müziğin bir araya gelişini bir yarışma heyecanı ile güçlendiren ve ülkemizde elektronik müzik yaratıcılarının ortaya çıkmasına olanak sağlayan Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması, 14 yılda 1000’in üzerinde eser değerlendirdi. Yarışmanın esas amacı yarışma havası yansıtmaktan çok, bilgi çağının tanımlarına uyan, teknolojiyi kullanan ve üreten, yaratıcılığı ve sanatı eyleme dönüştürebilen insanlara ticari kaygılardan uzak, kaliteli ve özgür bir üretim imkanı vermek oldu.

Müzik otoriteleri tarafından ülkemizin en kaliteli yarışmalarından biri olarak değerlendirilen yarışmaya katılanların çoğu yurt içinde ve dışında önemli projelere imza attı.

Yarışmanın bir özelliği daha var, bu da jürinin 14 yıldır değişmemesi. Jüride bugüne kadar başta Attilla Özdemiroğlu olmak üzere Garo Mafyan, İzzet Öz, Borga Parlar, Hakan Özer, Sedat Ergin, Şeref Oğuz, Faruk Eczacıbaşı ve Emrehan Halıcı gibi müzik, medya ve teknoloji dünyasının önemli isimleri yer aldı.

15 Ekim 2007 tarihine kadar on-line (http://beste.halici.com.tr) katılımın sağlandığı yarışmaya dileyen herkes katılabiliyor.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla