Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2007, 11:45   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ertuğrul Sağlam revizyona gidiyor

G.Saray yenilgisi Beşiktaş'taki dengeleri alt üst ederken teknik direktör Sağlam, Bobo, Koray ve İ.Üzülmez'i Porto maçında kızağa çekme kararı aldı. Genç hoca takıma da kötü gidişi sorgulattı..
Click the image to open in full size.



Beşiktaş'ın sezon başından beri istenilen performansı ortaya koyamaması ve son Galatasaray yenilgisi bardağı taşırdı. Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto karşılaşması öncesi takımdaki ilk operasyon için düğmeye basan teknik kadro, Bobo, Koray ve İbrahim Üzülmez'i kızağa çekme kararı aldı.

Sezon başında "Az para alıyorum. Fransız kulüpleri beni istiyor. Ya parama zam yapın ya da beni bırakın" diyerek ücretine katmerli zam yaptıran ve daha sonra hızla performansı düşen Bobo'ya kulübe yolu gözüktü. Brezilyalı futbolcu ile beraber Koray ve İbrahim Üzülmez de Ertuğrul Sağlam'ın gözünden düştü. İki futbolcunun da Porto karşılaşmasında kadro dışı kalacağı öğrenildi.

Bu arada Sağlam dün sabah idmandan sonra futbolcularını toparlayarak Galatasaray maçındaki vasat futbolun sebebini sordu. Genç teknik direktör, oyuncularına "Kaliteli bir takımız. Bunu daha önceki maçlarda defalarca gösterdik. En zor geçmesi beklenen Ağustos ayını başarıyla atlattık. Galatasaray maçında olanları anlamak istiyorum. Önümüze bakabilmemiz için bunun cevabını vermek zorundayız" dedi.

Hatalıyız, iyi oynamadık
Siyah beyazlı oyuncular ise Sağlam'a "Hocam hiçbir problem yok. Her şey yolunda. Biz de ne olduğunu anlamadık. Hatalıyız, daha iyi oynamalıydık" ifadesini kullandı.


Hocaya bağırmak moda oldu
Daha önce Nobre ve Delgado'nun tepki gösterdiği Ertuğrul Sağlam'a G.Saray maçında da Gökhan Zan ve İbrahim Üzülmez şık olmayan sözler söyledi..

Galatasaray yenilgisi Kartal'daki sinirleri iyice gererken, maç içinde ve sonrasında siyah beyazlı bazı futbolcuların teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a verdikleri ters cevaplar keyifleri iyice kaçırdı. Beşiktaş'ın attığı gol sonrası Ertuğrul Sağlam, hararetli bir şekilde İbrahim Üzülmez'i yanına çağırdı.

Bu sese kaptan "Niye bağrıyorsun hocam. Anladık. Sakin ol" diyerek karşılık verdi. Derbideki ikinci tatsız olay da maç sonrası yaşandı. Soyunma odasına gitmekte geciken Gökhan Zan'a Sağlam, "Acele etsene.. Niye bekliyorsun burada" dedi.

Hadi be oradan!..
Milli futbolcu da "Hadi be oradan" diyerek genç teknik adama çıkıştı. Daha önce de Nobre ve Delgado kendilerini oyundan alan Sağlam'a tepki göstermişti.


Sorun geçiken ödemeler mi?
Beşiktaşlı oyuncuların performansının düşmesindeki gerçeğin altında para olduğu iddia edildi. Mali olarak parlak bir yapıya sahip olmayan siyah beyazlı kulüpte ödemelerin yapılmaması futbolcuların moralini bozuyor.

Transfer taksitleri ve maç başına paralarını zamanında alamayan Beşiktaşlı oyuncuların, "Büyük özveriyle mücadele ediyoruz. Hepimizin bir ailesi var. Paraların ödenmemesi sıkıntı yaratıyor. Bu sorun bir an önce çözülmeli" dedikleri öğrenildi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla