Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2007, 14:50   #1
bjk_bjk

bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon16 Sinan Engin'den Transfer Sinyali

Beşiktaş Futbol Takımı Menajeri Sinan Engin, bugün bazı basın organlarında çıkan “Hakemler mafyadır” sözüne açıklık getirdi.

Lig TV’de yayınlanan “Futbol Gündemi” programına konuşan Sinan Engin, dün katıldığı bir programda kendisine “futbolda mafya var mıdır?” sorusu sorulduğunu belirterek, “Ben de futbolda en güçlü merci hakemlerdir. En güçlü olanlar onlar olduğu için hakemler mafyadır dedim” dedi. Bu sözü kötü anlamda söylemediğini vurgulayan Engin şöyle devam etti:

“Beşiktaş’ın sezon başından bu yana puanları katlediliyor. Hakemler dikkatli olsun ve adil maç yönetsin istiyorum. Bunu insanlar nasıl isterlerse öyle anlarlar. Benim orada söylemek istediğim hakemlerin çok güçlü olduğu ve bize karşı yapılan hatalara karşı bizim hiçbir şey yapamamamızdır. Hakemlerin bize karşı davranışları da oldukça sert. Maçın 4. hakemi adeta bizi azarlar gibi konuştu.”

OCAK'TA TRANSFER SİNYALİ!..

Bu arada Sinan Engin, ocak ayında transfer yapabileceklerinin de sinyalini verdi. Ocak ayına kadar gerek yerli gerek yabancı oyuncuların göstereceği performansın çok önemli olduğunu vurgulayan Engin, "Saklamaya gerek yok. F.Bahçe ve G.Saray kadrolarını güçlendirirken, biz güçlenemedik. Bazı oyunculardan istediğimiz verimiz alabilmiş değiliz. Bizimle olmak isteyen oyuncuların ocak ayına kadar gösterecekleri performans çok önemli" dedi.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla