Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2007, 05:21   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beyler... yarın porto maçı var

Yönetim çatırdıyor. Teknik direktör kaptanı kadro dışı bırakmak istiyor. Menacer, "En büyük mafya hakemler" diyor. Porto sınavı güme gidiyor...
2.10.2007




Ortalık karıştı
Sezona önemli transferler, büyük hedeflerle başlayan Beşiktaş’ta Marsilya ve Galatasaray yenilgileri hesapları alt-üst etti, ortalık karıştı. Ertuğrul Sağlam yönetiminde iyi bir başlangıç yapan Siyah-Beyazlılar’da rüzgâr tam anlamıyla terse döndü. Fransa’da Marsilya’dan puan alamayan Kara Kartallar için yarınki Porto karşılaşması büyük önem taşıyor. Ancak işin ilginç yanı, kulüpte çoğu kişi dev maçı unutmuş gibi...
Kargaşa hakim
Yönetimde büyük bir kargaşa hakim. Yedek yönetici Emir Tamer, “Yönetim verdiği kararların arkasında duramıyor. Takım uçağına idarecilerin eşleri binemezken taraftar alınıyor” deyip istifa etti. Ayrıca yönetim kurulu toplantılarında Asbaşkan Numan Ceyhan ile Ertunç Soğancıoğlu’nun sert bir şekilde tartıştıkları biliniyor. Başkan Yıldırım Demirören’in 3 ay, Kenan Öner’in de 10 gün hak mahrumiyeti cezası var.
Üzülmez krizi
Takımdaki durumlar da pek iç açıcı değil. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, derbide Sinan Engin’e bağıran İbrahim Üzülmez’in kadro dışı bırakılmasını istedi. Ancak Yıldırım Demirören duruma el koydu ve Üzülmez, Başkan’ın talimatıyla kadroda kaldı. Sergiledikleri performansla soru işaretleri yaratan Bobo, Serdar Kurtuluş ve Serdar Özkan sorguya alındı. Yönetim, Trabzonspor karşılaşmasına kadar ödemeleri durdurdu.
Engin’den bombalar
Ve Menacer Sinan Engin... Gelişiyle tribünleri ikiye bölen Engin önce hakemleri, sonra oyuncuları hedef aldı. Engin, “Türkiye’de mafya var diyorlar. En büyük mafya hakemler. İstediklerini şampiyon yapıyorlar, istediklerini düşürüyorlar. Futbolda büyük paralar dönüyor. Dikkatli olalım” dedi. Futbolcuları da uyaran Engin, “Ocak ayında kimler gidecek, kimler gelecek hepiniz göreceksiniz” ifadesini kullandı.
Porto İstanbul’a ayak bastı
Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Porto, İstanbul’a geldi. Dün akşam 21.45’te havalimanına inen kafile, bugün saat 19.00’da maçın oynanacağı BJK İnönü Stadı’nda son çalışmasını yapacak. İlk maçında Liverpool’la sahasında 1-1 berabere kalan Portekiz temsilcisinde teknik direktör Jesualdo Ferreira antrenman öncesi 18.30’da basın toplantısı yapacak.
Maçın hakemi Pieter Vink
Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk karşılaşmasında Fransa’da Marsilya’ya 2-0 mağlup olan Siyah-Beyazlılar’ın yarın Porto ile yapacağı maçı, Hollanda Futbol Federasyonu’ndan 39 yaşındaki Pieter Vink yönetecek. UEFA’dan yapılan açıklamada Vink’in yardımcılıklarını Adrian Inia ve Patrick Gerritsen ikilisi yapacak. Dev mücadelenin dördüncü hakemi ise Reinold Wiedemeijer olacak.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla