Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2007, 08:22   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Porto'da Bu üçlüye dikkat!

Porto'yu takip eden Beşiktaş Antrenörü Birol Berkem, "Marsilya'dan daha iyi takım" diye rapor verdi,


Ligdeki Galatasaray mağlubiyetinin ardından gözünü Şampiyonlar Ligi'ne çeviren Beşiktaş'ta, yarınki Porto maçı için adeta kırmızı alarm verildi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın yardımcılarından Birol Berkem'in izleyerek mercek altına aldığı Portekiz ekibi için hazırlanan raporda, "Marsilya'dan daha kuvvetli bir takım" ifadesinin yer aldığı öğrenildi. Porto karşısında işlerinin zor olduğunun farkında olan Sağlam, mavi - beyazlı ekipteki önemli silahlar için şimdiden taktiksel önlemler aldığı belirtildi.

Ejderhalar diye anılan ve Portekiz Ligi'nde namağlup liderliğini sürdüren Porto'da özellikle Arjantinli Lisandro Lopez için sıkı bir markaj uygulanacağı vurgulandı. Lopez, son lig maçında da iki gol atarak takımını galibiyete taşıyan isim oldu. Arjantinli futbolcunun ligde 6 golü bulunurken, Portekiz ekibi ise kalesinde sadece bir gol gördü.
Birol Berkem'in raporuna göre Lopez'in yanı sıra bir dönem Barcelona'da forma giyen Quaresma ve Arjantin Milli Takımı'nda oynayan Lucho Gonzales'e de özel önlem alınması gerektiği vurgulandı. Porto'nun defansında ise Trabzonspor'un eski futbolcusu Milan Stepanov forma giyiyor. Forvet hattında forma giyen Helder Postiga ise, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer almıştı.

Öte yandan Portekiz ekibi dün geç saatlerde İstanbul'a gelerek kalacakları otele yerleşti
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla