Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2007, 20:39   #1
Ayche
Dişi Kartal
 
Ayche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Erkegin Spor Salonu Halleri

Erkegin Spor Salonu Halleri


1.Gun
Salona kayit yaptirilmis, uyelik karti alinmistir. Aynaya keskin bir bakis firlatilmistir. Kaydi yapan insan azmaninin kollari hakkinda "adamda bacagim kadar kol varmis ama 1 yil calissam ben de oyle olurum" yorumu yapilmistir.
Ortama uygun kiyafet, ayakkabi, havlu vs temin edilmistir.Buyuk bir heyecanla salon gezilmis, her biri birbirinden alengirli aletlerden en "ilk gun karizma cizmeyecek" olani secilmistir. Ortamdaki kadin sayisina bakilarak, daha ilk birkac harekette kesilen nefes ve moraran surat, yuksek sesle soylenilen "burasi da cok sicak galiba" sitemi ile giderilmistir.
Kimselerin gormedigi bir anda aynaya karsi pazu sisirilmistir.Asla kaldirilamayacagi bilindigi halde, salon sahibinin oyuncak muamelesi yaptigi halter yerden bir ucuyla hafifce kaldirilmis, "eyvah sanirim fitik oluyorum" telasiyla yere birakilmistir.
Kum torbasina yine kimsenin gormedigi bir esnada bir iki yumruk cakilmistir."Ilk gunden cok zorlamanin alemi yok" denilmis ve cikmadan once son bir kez aynaya bakilmistir.
2.Gun
Ilk gunun yol actigi hamlik nedeniyle 2.gun pas gecilmistir. "2. gunden cok fazla asilmak gereksiz olur" fikri benimsenmistir. Evde, belli araliklarla aynada pazu yoklanmistir. Pazu sisirme seansi boyunca kucuk "gobekcik" iceri cekilmistir. 6 aylik siki bir calisma ile Rambo olunabilecegi ihtimali dusunulmus ve kabul gormustur.Yatmadan once birkac mekik cekilmistir.
3.Gun
Salona uzun suredir devam ettigi belli olan ve hicbir alette "ecele merhaba deme" durumunda gozukmeyen salondaki tum ucgen vucutlulara gicik olunmus ve ice kapanik bir ruh haliyle calismaya baslanmistir. Sik sik aynaya bakilmis, "fazla kasli erkeklerden kadinlar cok da haz etmiyorlar zaten" diye dusunulmustur.
Agirlik aletlerinden ziyade kosu bantlari, mekik minderleri tercih edilmistir. Salona duzenli devam eden sarisin kadinin pazularinin kendi pazularindan daha gelismis oldugundan suphe duyulmus ve hemen bu supheden vazgecilmistir.
Salondan cikarken "Insanin ici guzel olacak kardesim ici. Ne o oyle kas yigini olmak falan? Hem beyin kaslarinin gelismis olmasi daha onemli" fikrine varilmistir. 3 aylik konsantre bir calisma ile, hic olmazsa fit bir vucuda sahip olunabilecegi fikri benimsenmistir.
Salondan cikmadan once kum torbasina bir yumruk atilmistir.
4.Gun
Salona telefon acilmis, uyelik iptal ettirilmistir. Eve bir iki kucuk el agirligi ve ucuz yollu bir kum torbasi alinmistir.Aksam evde ayna karsisinda gobek sivazlanmis, telefonda buyuk boy pizza siparis edilmistir.Pizzanin tuketilmesinin akabinde baslanacak iki haftalik siki bir rejimle forma girilebileceg i fikri harika gelmistir.

6 ay sonra
Daha once gidilmemis bir salona kayit yaptirilmis, uyelik karti alinmistir. Aynaya bakilmis, pazu sisirilmistir. 6 ay oncesine gore "gobekcik"ten "adam akilli gobek"e terfi etmis olan karni iceri cekmekte hayli zorlanilmistir.1 yillik siki bir calisma ile, sahane "baklava dilim karin" yapilacagi hayal edilmistir...
__________________

Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu

Yoruldu Yüregim , Yoruldu



Ayche Ofline   Alıntı ile Cevapla