Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2007, 04:36   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tek Ses Tek Yürek

Tek ses tek yürek
Click the image to open in full size.

Devler Ligi'nde bu gece güçlü Porto'yu ağırlayacak olan Siyah-Beyazlı futbolcular, karşılaşmadan galip ayrılacaklarından emin.

Devler Ligi’nde bu gece güçlü Porto’yu ağırlayacak olan Siyah-Beyazlı futbolcular, karşılaşmadan galip ayrılacaklarından emin. İşte bazı futbolcuların maç hakkındaki görüşü:

İbrahim Toraman: “Bugüne kadar bir türlü beklenen futbolumuzu oynayamadık. Hani herkesin bir patlama noktası vardır ya, işte o anın geldiğini düşünüyorum. Bu maçta en büyük gücümüz taraftarımız olacak. İnönü’den galibiyetle ayrılıp gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz mevcut.”

Mattias Delgado: ”Portekiz futbolu genelde fizik gücüne dayalı, mücadele isteyen bir yapıda. Skor en olursa olsun maç bitinceye kadar direnç göstereceklerdir. Rakibin hatalarını affetmeyip gol bulmamız gerekiyor. Bunu yapmak için takım olarak sahada olacağız.”
Serdar Özkan: “Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Aksi takdirde gruptan çıkma şansımız yüzde elli azalır. Tek düşüncemiz galibiyet. Bunu sahaya yansıtmamız lazım. İnşallah bu ligdeki ilk üç puanımız ile tanışacağız. Taraftarımıza bu maçta en az bize sahada olduğu kadar büyük iş düşecek.”
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla