Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2006, 14:56   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Antep Iddiali, Kartal'in Gözü Yüksekte!..

GAZİANTEPSPOR KULÜBÜ BAŞKANI İBRAHİM KIZIL:
"İçimizden Denizlispor veya Beşiktaş geçiyordu. Bizim için önemli olan bugünlere kadar gelmekti. Her iki takıma da hayırlı olsun. Önemli olan saha çıkıp mücadele edip kazanmak.Fortis Türkiye Kupası bizim için çok önemli. Maddi olarak Anadolu kulüpleri kısıtlı bütçelerle yarışıyorlar. Buradan elde edilecek gelir de önemli. Bizim için önemli olan kupaya sahip olmak. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş daha önce bir sürü kupa kazandı. Gönül ister ki kupayı bu sezon bir Anadolu takımı kazansın."

BEŞİKTAŞ GENEL SEKRETERİ KENAN ÖNER:

"Dört takımın hepsi de çok başarılı ekipler. Artık takım büyük, küçük takım ayırımı yok. Gaziantep ile çok iyi bir dostluğumuz var. Bu sene yönetim olarak, teknik kadro olarak ve futbolcu olarak kupayı kazanmak istiyoruz. Türkiye Kupası’nın bizim için maddi ve manevi çok büyük önemi var. Kupada kaliteli maçlar oluyor. Bu sene yeni bir uygulama olan lig şampiyonu ve kupa şampiyonunun karşı karşıya geleceği Süper Kupa’yı da kazanmak istiyoruz.
Gaziantepspor kendi sahasında kötü, deplasmanda ise iyi neticeler alan bir takım. İki ayaklı maçlarda ilk maçın deplasmanda oynanacak olması bizi avantajlı bir konuma getiriyor. İki maçta da rakibimizi yeneceğiz. Oraya da kazanmak için gideceğiz, buradaki maçı da kazanmak istiyoruz. Finalde de kupayı almak istiyoruz.”
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline