Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2007, 11:07   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaşta büyük operasyon

Büyük operasyon ! Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.Kadrodaki futbolcuların performansından memnun olmayan Beşiktaş , ocak ayında radikal kararlar almaya hazırlanıyor.
Beşiktaş’ta büyük operasyon kapıda.. Şampiyonlar Ligi ilk maçında Marsilya önünde sergilenen kötü futboldan sonra, Galatasaray karşısında da Siyah-Beyazlı takımın vasatı geçememesi, yönetimi harekete geçirdi. Kadrodaki futbolcuların performansından memnun olmayan Beşiktaş yönetimi, ocak ayında radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlı kulübe yakın kaynaklara göre yönetim ara transferde birçok yeni ismi transfer etmeyi planlarken, kadrodaki birçok ismi de gönderecek. Hatta bu yüzden yönetim Vestel Manisasporlu Holosko ile anlaşmaya vardı.

RAKİPLERİMİZ GÜÇLENDİ

Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustfa Turgat ile Slovak futbolcu için el sıkışan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, bu oyuncuya karşılık Burak Yılmaz ve Diatta’yı önerdi. Bu futbolcunun transfer edilmesi durumunda Bobo’nun da satış listesine konacağı ifade ediliyor. Menajer Engin, dün yaptığı açıklamalarla adeta bu operasyonun sinyallerini verdi. Sinan Engin, “Futbolcularımızın ocak ayına kadar göstereceği performans çok önemli. Ben bu takıma 1999 yılında geldim ve yüzüncü yılda bütün transferleri bizzat yaptım. Futbolcularımızla hemen her gün görüşüyorum. Ocak ayından sonra da bizimle olmak isteyen futbolcular performanslarını yükseltmek zorunda. Bütün bunların yanında şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz Galatasaray ile Fenerbahçe daha da güçlendi. Beşiktaş güçlü değil, kimse kimseyi kandırmasın” dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla