Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2007, 11:55   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Lincoln Dortmund'a gidebilir' iddiası!

Almanya'nın ünlü spor yorumcusu Manfred Breuckmann, Sambacı'nın kadro dışı kalmasına şaşırmadığını belirterek, "Onu sevmek, okşamak gerek" diye konuştu

Alman medyasının en önde gelen spor yorumcularından Manfred Breuckmann, Lincoln’ün Feldkamp tarafından kadro dışı bırakılmasına şaşırmadığını söyledi.

Breuckmann, “Lincoln çok üstün özellikleri olan, ancak bu performansını devamlı sürdüremeyen bir futbolu. Onu çocuk gibi sevip okşamak, hatta serbest bırakmak gerek. Zaten Schalke’de de benzer sıkıntıları oldu ve kadro dışı kaldı. Kendi haline bırakılınca ise 2 yıl daha Schalke’de oynadı'' dedi.

‘Dortmund’a gidebilir’
Breuckmann, “Feldkamp’ı çok iyi tanıyorum. Kaya gibi bir hoca. Onunla oyun oynanmaz. Hiç ummadığın bir anda işte böyle kadro dışı kalırsın'' diye sözlerine devam ederken, Lincoln’ü yakından tanıyan Alman muhabirlerden Manfred Hendrick de çarpıcı tespitlerde bulundu:

Schalke ondan 5 maçta bir verim alabildi. O, yanında Brezilyalı arkadaşları olursa ve serbestlik tanınırsa mutlu olabilir. Dortmund’da ona ihtiyaç var, can dostu Dede orada. Bundesliga’ya dönebilir.''
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla