Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2007, 17:03   #1
JuLiet
Dişi Kartal
 
JuLiet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kavuşmanın Alfabesi ...

öylesine bir gündü, yeni değilde sanki geçmiş günlerden biriydi, öyle gibiydi...
kaç gece beklemiştim seni. kaç gece koynuma hasretini alıp uyumuştum. kaç gece yalnızlık sancısıyla kıvranıp durmuştum. öyle acımasızdı ki geceler, gökteki yıldızlar yüreğime atılan birer taş gibi gelmişti bana. yinede herşeye değerdi bekleyişim...
bütün yollar sana çıkıyordu ama ben asıl senin yolunun benimkiyle kesişmesini bekliyordum...
aylar geçmişti hep vardın; ama birtek o an yanımdaydın. biraz yabancıydın bana, birazda tanıdık. şaşkındık, şaşkınlığımız çok fazla yansıyordu yüzümüze. gözgöze gelmek hiç bu kadar zor olmamıştı. bir bakıştan bin anlam çıkarmak buna denirdi işte. yüzümüzde birbirimize ait izler arıyorduk bakarken.
ne çok duymuştum sesini; ama, sanki sen ilk kez konuşuyordun. ilk kez söylediğin cümleler sahibiyle bütünleşiyordu.
düştükçe gülüşün yüzüne, sessiz olan herşey konuşmuştu içimde. yinede sözler birtürlü çıkmıyordu ağzımdan. oysa boynuna sarılıp ''sen aylardır beklenen, sen yıllardır özlenensin'' demek istiyordum. hava serin değildi; ama, ben titriyordum.
kelimeler hiç bu kadar zor olmamıştı bana. ne zaman bişey söylemeye kalksam, her seferinde bişey oluyodu, sözcükler ağzımda donuyodu..
sıcaktın, sokunmasanda yansıtıyodun. biraz önce titreyen ben artık terliyodum. aşktı bu biliyodum, ama bunu kendime bile itiraf edemiyodum..
farkında değildin belki, belki ben belli etmiyodum ama yıllardır koruduğum, yıllardır kimseye açmadığım topraklarımı çoktan teslim almıştın bile. sınırlarımdan içeri girmiştin bi kere. yüreğimin en gizli en kuytu köşelerinde sen vardın artık..
itirazsızdım, belliki mutluydum. belliki beni şaşırtan mutluluğun ta kendisiydi. harfleri tükenmez bir kavuşmanın alfabesindeyim.. ve ben okumayı sanki yeniden öğreniyordum..
şimdi bu sevdayı bana yaşattığın için kendimi şanslı hissediyorum. ''ya sen olmasaydın'' diye düşünmüyorum; çünkü, sen varsın. çünkü sen içimdesin. çünkü sen benim hayat kaynağımsın.
biliyormusun çölde bulabildiğim bir avuç su olsan, bitmeyesin diye içmem seni.. nerede olursan ol benimle kal. ben bu yürek attığı sürece seninleyim!!
__________________
Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ...
Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ...
RoMeo
JuLiet Ofline   Alıntı ile Cevapla