Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2007, 23:22   #200
RoMeO
Banned

RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bakın Arkadaşlar Hep Söylüyorum Çarşı Bağırsada Bağırmasada Birşey Değişmez Çarşı Zamanında Bağırdı Kongreye Gidildi Fikret Orman Adayım Fln Dedi Başkanlığa Sonra Oyları Sattılar..
Kulübe Dernekler Bedava Kongre Üyesi Sokuyorlar Oylar Satılıyor..
Biriniz Gidin Üye Olun 2000 YTL Telefonlarınız Susmaz Bütün Dernekler Nasıl Arıyor Bir Bakın Bizim Cephemizde Olsun Diye..
Çarşı Demirören 2. Defa Secilmesinde Yemin Etmiş Yönetimden Elini Ayağını Çekecegini ve Hicbirşeye Karışmayacağını Sadece Destekleyecegini Taraftar Oalrak Görevini Yapacagını Söylemişti...
Şimdi Çarşı Bağırsa Ne Değişir Bağırmasa Ne Değişir..
Tüpcünün Karşısına Çıkacak Adam Yok Çıkarsa Murat Aksu Çıkar Seba'nın Lobisiyle Belki Zorlar Ama Yinede Çok Zor Kongre üyeleri Satılık Oldukça Biz Bu Bataklıktan Çıkamayız Buraya Yazıyorum Çarşı Yine Dayanamamış İçerden Yaymaya Başlamış Bu Yönetim İndirelecek Diye we 1 Kere Bağırılacak Yönetim İstifa Diye Bağırdıkları Gün Yönetim İstifa Edecek..
Ayrıca Bilgiliye Çarşı Bağırmamıştır İstifa Diye Yine Kongre Üyeleri Bağırdı Çıkaranda İndirende Onlar..
Yeterli Mi Bu Kadar Çarşı'ya Yüklenmeye Gerek Yok Bence Bu Kadar Onlar Görevini Yaptı Zamanında Kongreye Gidildi Yine Sonuç Çıkmadı Onlar Mı Getirdiki Tekrardan Onlar İndirsin Şimdi..
Yinede Genclerbirliği Maçı Son Artık İpler kopacak..