Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2007, 02:55   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şans'da Lazım

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Şans da lazım
Kartal ilk yarı 6 net pozisyon buldu Toraman altıpastan o golü atmalıydı İkinci yarıda da Beşiktaş istekliydi ama ne yazık ki şans rakibe güldü.


Beşiktaş sahaya 4-1-3-2 dizilişiyle çıktı. Bu dizilişi görünce çok farklı bir Beşiktaş izleyeceğimizi anladık. Nitekim yanılmadık. Her geçen dakikada rakibe yüklenen, Porto savunmasını hataya zorlayan, pozisyon arayan Beşiktaş ilk yarıda 6 pozisyon buldu. Bunlardan biri çok netti. Bobo'nun sakatlığı nedeniyle Nobre değişikliğinden sonra 27'de taç atışından top ceza sahasına aşırtıldı. İbrahim Toraman, altıpasın içinde topla buluştu ve yüzde yüz gol şansını auta atarak kaçırdı. Ve Cisse'nin 45'teki frikiği ilk yarının en önemli pozisyonlarıydı.

Kartal böyle olmalı

Beşiktaş'ın savunmada topu kaptırdığında rakibe erken müdahalesi ve öndeki rakip oyunculara yakın Click the image to open in full size.oynayarak onlara kontratak şansı vermemesi mükemmeldi. Maalesef ilk yarı gol olmaması Beşiktaş'ın büyük şanssızlığıydı. İşte görmek istediğimiz Beşiktaş buydu. Ancak ne yazık ki ilk yarıdaki oyun üstünlüğü, pozisyon zenginliği Beşiktaş'ın beklediği golü getirmedi. İkinci yarıda da Beşiktaş aynı hırs, aynı heyecanla maça başladı, gol aramaya devam etti.

2. yarı tempo düştü
Ancak gol gecikti, dakikalar ilerledi, Beşiktaş'ın temposu düştü, Porto oyunda denge kurdu. 63. dakikaya kadar 4 pozisyon buldular. Acaba bu dakilarda Oyuncu değişikliği düşünülmeli mi' derken Ertuğrul Sağlam yerinde bir kararla ofansif anlamda İbrahim Akın'ın yerine Higuain'i Click the image to open in full size.oyuna aldı. Zaten Ertuğrul Sağlam'ın taktik anlamda yapabildiği tek değişiklik bu oldu. Çünkü Serdar Kurtuluş'un sakatlanması Beşiktaş için şanssızlıkların devam ettiği anlamına geldi.

Kocaman bir yazık

Sağlam'ın yaptığı 3 değişikliğin 2'sinin mecburiyetten olması maçın kaybedilmesinde de büyük rol oynadı. Bu şanssızlıklar zinciri +92'de bu kez golle sonuçlandı. Beşiktaşlı oyuncuların bütün gayretine rağmen Quaresma'nın attığı gol tüm emeklere yazık etti. Beşiktaş hiç hak etmediği bir sonuçla maçı tamamladı. Bu sonuca rağmen ben Beşiktaş'ı beğendim. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapıldı. Tek söyleyeceğim şey kocaman bir yazık oldu. Hem de çok yazık.
YILMAZ VURAL
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla