Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2007, 07:34   #1
Disi_KaRTaL_
Guest
 
Disi_KaRTaL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Milliyet Gazetesinde BEŞİKTAŞ!

BEŞİKTAŞ İYİ OYNADI, GOL KAÇIRDI, AMA GECEYİ DRAMATİK BİR YENİLGİYLE NOKTALADI

ACI FATURA

Porto karşısında etkili görünen siyah-beyazlı ekip, en az 3-4 gol pozisyonunu cömertçe harcadı, 90+2'de Quaresma'nın şans golüne engel olamadı. Kartal böylece puan alamadan ve gol atamadan grubun dibine demir attı

Click the image to open in full size.
BİLAL MEŞE


Alkışlarla

Beşiktaş bu, sağ solu, asla belli olmaz... Ne zaman 'iyi' ne zaman 'kötü' oynayacağını kestiremezsiniz!
Bir Marsilya maçına bakın, bir de dünkü maça!
İki Beşiktaş arasında 'dağlar' kadar fark var. Marsilya karşısındaki 'korkak' futboldan eser yoktu. Tam tersi, kişilikli, sahanın her yerinde rakibine 'pres' yapan, topu koşturan, pozisyon kovalayan, kovalamayı bir kenar bırakın 'üreten' taraf Beşiktaş idi... Hele hele ilk yarıda İbrahim Toraman'ın bir volesi vardı ki, gol diye ayağa kalktık, o zor olanı yaptı, topu auta gönderdi.
Kartal'ı böylesine değiştiren faktörler ne olabilirdi?
Porto'nun gücü ortada... Kolektif oynayan, topla çabuk çıkan, ofansta çoğalan ve de etkili kramponlara sahip bir ekip... Hele hele Quaresma diye bir oyuncuları var ki, müthiş kaliteli. Sabun gibi, ele-avuca sığmıyor ! Topla çok oynuyor, biraz da disiplinsiz...
Beşiktaş gerçekten dün iyi mücadele etti. Sırıtanlar elbette vardı. Örnek mi? Serdar Kurtuluş'u müthiş formsuz gördük. Sakatlanıp oyundan çıkan Bobo'da da değişen bir şey yok, düşüşe devam! Nobre'nin oyuna girişi, Kartal'a ofansif anlamda müthiş katkı sağladı.
Evet, Kartal 'korkak' oynamadı, rakibini doksan dakikalık süreçte 'boğdu', tempoyu sürekli yüksek tuttu, pozisyon üretti, sadece 'üç' puanı bulamadı. gol ararken, kalesinde 'şoku' yaşadı...90 artı iki... Porto çabuk ve de çok adamla çıktı, Quaresma, o ana kadar 'açık' vermeyen savunmanın hatasını iyi değerlendirdi, maçın skorunu belirledi.
İki maçta iki mağlubiyet... Kartal'ın Devler Ligi'nde hesapları alt-üst oldu! Bir üst tura çıkar mı, çıkmaz mı? Zor....
Ne var ki büyük hedefler büyük isimlerle kovalanır. Düşünün onca dolarlar harcanıyor, onca 'umut' olacak yabancılar getiriliyor. Niye?
Büyük hedefleri yakalamak için...Beşiktaş'ta tam tersi...Yabancılar alınıyor, alınmasına da neden yedek kulübede oturtulur, işte burasını anlamak gerçekten çok zor.
Hiçbir takımın hiç böyle bir lüksü yoktur. Alıyorsanız oynatacaksınız, oynatmayacaksanız, niye alıyorsunuz ki?
Tamam Beşiktaş yenildi, yenilirken kim ne derse desin alkışı da hak etti... Eeee eldeki malzemeden ancak bu kadarı çıkar!
Fazlasını beklemek hayalden öteye gidebilir mi?
Aslaaaaa...
  Alıntı ile Cevapla