Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2007, 15:01   #16
lacrymosa

lacrymosa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iş artık yönetimde bitiyor, bir yönetim vizyon sahibi olmalı, anlaştığı bir teknik direktörü ve kurduğu kadroya güvenip -şartlar ne olursa olsun- arkasında durabilmelidir, alınan kötü sonuçlar ve yılların birikimi sonucu taraftar ve medya baskısıyla kendilerinde suçu aramayıp teknik adamı göndermekle bu işlerin olmadığını son 5 yıldır açıkça görüyoruz zaten, artık tek çözüm yolu, ya bu başkan ve yönetim kurulu büyük mantalite değişikliği yaşayacak -ki böyle birşey çok mümkün görünmüyor- ya da yeni bir yönetim, aynı teknik adam ve taraftara şu mesaj: biz bu teknik adam ve kadronun arkasındayız, sonunda iyi bir jenerasyon ve kadro yapısı oluşturulacak ve şartlar ne olursa olsun arkalarında durmaya devam edeceğiz, başarı hemen de gelebilir 3 yıl sonra da...
taraftar bu mesajdan sonra takımını ister destekler, ister se desteklemez, ama en azından alınan 2-3 yenilgiden sonra takım üzerinde medya ve taraftar baskısı olmaz, aksi halde son 5 yıldır yaşadımız kısır döngü süreceğe benziyor ve artık bu durumdan fena halden sıkıldım...