Hakan gercekten iyi bir kaleci,müthiş reflexleri war,bugune kadar takımımızın iyi oyununda katkı sahibi !!!AMAA!!!...Buraya kadar gayet guzel şeylerden bahsettim onun için şimdi cumlemin dewaminda yani ama ile başlayan kısmına geçiorum...İyi bir kaleci !!ama!! son maclarda göruluo kii bir ozguven sorunu yaşıo hakan,takımımızın iyi sonuclar almasında soz sahibiydi ama şu anda takımda sanki bir el freni görevi goruo,takımın ritmini bozuyor...Takımın ritmini bir kaleci nasıl bozar die bir soru olursa bunun cevabı gayet açık...:Oyunu geç başlatıo,musait pozisyondaki arkadaşına tpou atmak yerine uzun ve gereksiz degajlar yaparak top kaybına neden oluor...Boole bir kalecinin kaybedilmesini kesinlikle istemiorum ama goruorum ki Hakan'ın biraz mola vermesi gerek bjk kalesinde...Kendisi cok kısa surede buyuk bir yukseliş gostererek Milli Takım'ın kalesini dewraldı fakat anlaşılıo ki bu tempoyu kaldıramıosun Hakan...Bence biraz mola vermen gerekk...boole dewam etmesini istemezdim bu cumlenin AMA!!!...Uzgunumm..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' |