Valla hocam ne guzel umut var ama ben boyle bir hesabi gecen sene yine sampiyonluk icin hazirlandigini hatirliyorum. Ne oldu? Gecen sene elimizde sampiyonlugu eziklere verdik hemde adamlarin topunun elstirdigi kezbana gol attirarak. Simdi de sampiyonlar ligi hesaplari baslamis. Arkadasim emegine saglik, guzelce olcmussun bicmissin birde o guzel terini akitip bu hesaplari yapmissin ama bence futbol sahada oynaniyor. Ondan uc cikar bundan bes cikar maalesef bunla olmuyor bu isler. Ha ikinci tura ciksak ne olacak. Su anda besiktasin FIFA nedzinde itibarina bakin. SL gelirlerini el konmus bir takim. Yonetim kurulunun bir kismi istifa etmis. Daha da bir suru sey. Ben eski Besiktasi istiyorum. Durusu olan ve biz zamanlar baskanin adini duydugunda turkiyede futbolla ilgilenen herkesin esas durusa gectigi Besiktasi istiyorum. Gerisi maalesef bufelerde bir zamanlar satilan ucuz ask romanlari. Icim icimi yiyor. Beşiktaş boyle olmamali Beşiktaş her zaman onde, yarismaci ve ilklerin takimi olmaya devam etmeli. |