Alıntı:
northwest_eagle´isimli üyeden Alıntı
sen nerde seyrettinki ısrarla bu adamın üzernde duruyosun çok merak ettim.real madrid bile gelip bu adamın kardeşini alıp götürmüş.buna bakmaya bile tenezzül etmemiş+boca'da bile kiralık göderilmiş.düşünsene çok iyide madem neden 23 yaşında istifade etmiyolar da kiraya veriyolar bu adamı.belki iyi olur ama bize iyi olacak futbolcu değil iyi olmuş yada iyi olma yolunda 1 numaralı aday futbolcu lazım.zaten merak etme bu adama 1.650 milyon dolar verildi.kimse bu oyuncuyu talep etmez elimize kalır sende doya doya seyredesin. |
Nerde Mi Seyrettim Adam 1 Ankara Maçında Oynadı Onuda Tribünde Seyrettim

Real Kardeşini Alıp Götürmüşle Ne Alakası Var Konumuzun Bizde Serdar Kurtuluş'u Aldık O Zaman Serkan Kurtuluş'u Almadık Diye Kardeşi Serkan Kurtuluş Kötü Topcumu Oldu ?
Ayrıca Higuain Ne Oynadı da Eleştirmeye Kafa Koparmaya Başladınız Hemen ?
Bobo Geldiğinde Eminim Böyle Diyordun Sen

Ben İyi Topcu İllaki Beşiktaşta Yıldız Olacak Demiyorum Ama Adama Daha Şans Verilmedi iyi Yada Kötü Yorumunu Yapacak kadar İzlemedik Bile..
İzlediğimiz Zamanlarda'da Çok Kötü Değildi Bence Hızlı,Teknik Ama Uyum Sorunu Yaşıyor bunu Atlattığı Zaman Gerçek Performansını Göreceğiz..
Şimdi Örneğin Kendini Göstermek İçin Pas Vereceği Yerde Şut Atıyor Kendini Kanıtlama İhtiyacı Duyuyor Ama Delgado ile Paslaşarak Oynadılar Porto Maçında Direk Pozisyona Girdik.