Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2007, 04:15   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado: 'En Önemli Maçımız'

'En önemli maçımız'
Click the image to open in full size.

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado takım arkadaşlarını uyardı: Gençlerbirliği'ni mağlup edersek lige verilecek arada toparlanırız. 3 puan bizim olmalı...


‘Mutlaka kazanmalıyız’
Sergilediği performans nedeniyle eleştiri oklarını üzerinde toplayan Beşiktaş’ın 10 numarası Matias Delgado umutlu konuştu... Sakatlıklar, form düşüklüğü ve cezalı oyuncular nedeniyle bir türlü gerçek güçlerini sahaya yansıtamadıklarına dikkat çeken Arjantinli yıldız, “İstikrarı bir türlü yakalayamadık. Eksik arkadaşlarımızın yokluğunu çok hissettik. Bu saatten sonra artık iş bize düşüyor. Sahaya çıkıp, Gençlerbirliği’ni mağlup etmek zorundayız” diye konuştu.
‘Ricardinho oynamıyor ama’
Ricardinho ve Bobo’nun eksikliklerini büyük kayıp olarak değerlendiren Matias Delgado, “Oyun düzenimiz çok bozuldu, ağır yara aldık. Rico ve Bobo vazgeçilmez isimler. Tüm olumsuzluklara karşın Gençlerbirliği’ni mağlup edip nefes almalıyız. Lige verilecek arada toparlanacağız. İnanıyorum ki, İnönü Stadı’nda 3 puana ulaşacak taraf biz olacağız. Taraftar benden çok şey bekliyor. Tek birey olarak kurtarıcı değilim, ancak takım içinde önemli görevler üstlenebilirim” dedi.
‘Avrupa’nın havası farklı’
Porto yenilgisiyle birlikte Şampiyonlar Ligi’nde kredilerini tükettiklerini ifade eden Tangocu, sözlerini şöyle noktaladı: “Devler Ligi’nde işimiz zor. Eğer içeride Liverpool ve Marsilya’yı yenip, deplasmanda da bir puan alabilirsek yola devam ederiz. Avrupa Kupaları çok farklı tecrübe istiyor. Bunu Basel’de yaşadım. Tecrübelerimi Beşiktaş formasıyla çok daha ileriye taşımak amacındayım. Hemen pes edecek değiliz. Şansımızı sonuna kadar zorlayacağız”
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla