Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2007, 11:56   #1
Solitary_Eagle
Banned
 
Solitary_Eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Jandarma komutanının AK Partili yöneticiyi dövmesi yargıya taşınıyor.

Antalya'nın Akseki ilçesinde jandarma komutanının AK Partili yöneticiyi darp etmesi yargıya taşınıyor. AK Partili Necip Hacıgüzeller, Üsteğmen Tolga Yetişen'in eşine 'Neden köpeğini askere taşıtıyorsun?' dediği için komutan tarafından dövülmüştü.


Olay günü jandarma komutanının eşini markette alışveriş yaparken gördüğünü, yanındaki askere köpeğini taşıttığını anlatan Hacıgüzeller, "Bu askere köpek taşıtamazsınız, o askere üniformayı silah taşısın, vatan beklesin diye verdiler, dedim. O da 'Bu süs köpeği!' dedi. Öylece uzaklaştık. Bir gün sonra kocası evden çağırttı. Çarşının iki tarafına asker kuşanmış. 'Sen benim karıma nasıl laf atarsın? Ben emir erime istediğimi yaptırırım.' dedi. Ben 'Yaptıramazsın' dedim. Sonra bana vurdu. Yere düştüm." diye konuştu. Hacıgüzeller, jandarma komutanından şikâyetçi olduğunu ve konu hakkında dava açtığını söyledi.
Hacıgüzeller'i dövdüğü iddialarını yalanlayan Üsteğmen Tolga Yetişen ise konunun çarpıtıldığını savundu. Eşi ile Necip Hacıgüzeller arasında yaşananları öğrenmek için ertesi gün esnafla konuştuğunu anlatan Yetişen, "Necip Hacıgüzeller'i tanımam. İddia edildiği gibi yumruk atma yok. Adam 60, ben 30 yaşındayım. Yumruk atsam hastanelik olur. Birbirimizi ittirdik, itekleme oldu. Olaya 150 tane şahit var. O hengamede birisi sarılmasın diye avukat bir arkadaş vardı, silahımı ona verdim." ifadesini kullandı. Eşinin, askerine köpek taşıtmadığını iddia eden Yetişen, o gün kırtasiye alışverişi için gönderdiği habercisinin eşini görünce kendisine yardımcı olduğunu belirterek, "Eşim, elindekiler ve köpekle birlikte para ödemeye zorlanınca, bunu gören askerim koşup iki dakikalığına yardım etmiş." diye konuştu. Üsteğmen Tolga Yetişen'in geçen sene de bir esnafa, yüzüne telefon kapattığı için kızdığı öğrenildi. Kenan Baş, Antalya
__________________
Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel...
Solitary_Eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla