Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2007, 01:50   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pes Etmek Yok

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Beşiktaş moral arıyor

Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya yenilerek taraftarlarını kahreden Beşiktaş, bugün BJK İnönü Stadı'nda G.Birliği ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, maçtan galibiyetle ayrılarak hem taraftarları ile barışmak hem de lidere bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.


***

Pes etmek yok

"Devler Ligi'nde gruptan çıkma ve UEFA'ya katılma şansımız devam ediyor" "Ligde de tek parolamız şampiyonluk. Bunun için sonuna dek savaşacağız".

BÖYLE YENİLGİ OLMAZ
Beşiktaş savunmasının başarılı ismi İbrahim Toraman, Şampiyonlar Ligi'nde Porto yenilgisini unutamıyor. Tecrübeli futbolcu "Porto karşısında iyi oynadık. Maçın hakkı bu değildi. Şanssız bir şekilde yenildik ancak gruptan çıkma ve UEFA'ya gitme şanslarımız devam ediyor. Ayrıca ligde parolamız şampiyonluk. Click the image to open in full size.Bu hedeflerimize ulaşmak için sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz. Bizim takım karakterimizde pes etmek yok" ifadesini kullandı.

BU KEZ KAZANACAĞIZ

Takımın sıkıntı bir dönemden geçtiğini ancak bu durumu atlatacak güçte olduklarını vurgulayan siyah-beyazlı futbolcu şunları söyledi: "Şimdi önümüzde G.Birliği maçı var.Kazanıp sıkıntılı sürece son vereceğimize inanıyoruz. G.Saray derbisinde iyi oynamamıştık. Ancak Porto karşısındaki futbolla iyi oynayabileceğimizi gösterdik. Porto kalemize sadece iki kez geldi, bir golle 3 puanı alıp gitti. Gençlerbirliği karşılaşması oyun anlayışı, mücadelesi Porto maçındaki gibi olacak. Ancak bu kez kazanacağız. Buna inanıyorum."

TORAMAN REKORA KOŞUYOR
İbrahim Toraman, bu sezon çok istikrarlı bir grafik çiziyor. Tecrübeli savunma oyuncusu, Süper Lig'de geride kalan 7 maçın tamamında da 90 dakika forma giydi. Hiç kart görmedi.

Toplam maçta kalma süresi
Turkcell Süper Lig: 7 maç 630 dakika
Şampiyonlar Ligi: 2 maç 180 dakika
Süper Kupa: 1 maç 90 dakika
TOPLAM GOL SAYISI
Turkcell Süper Lig: 1 gol
Şampiyonlar Ligi: 1 gol
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla