Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2007, 18:07   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
E.Sağlam:Umursamıyorum

Click the image to open in full size. ''AÇIK VE NET, UMURSAMIYORUM!''

Gençlerbirliğini tek golle mağlup etmeyi başaran Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam karşılaşmada birçok net gol pozisyonundan yararlanamadıklarını ve şanssız bir günde olduklarını söylerken, hakkında çıkartılan söylentileri de açık ve net bir şekilde umursamadığını belirtti.


Maçın geneline baktığımız zaman ilk devrede 7-8 pozisyon ve 4’ü de çok net. Kimi şanssızlık kimi de becerizsizlikten olmadı. Çarşamba günü çok üzüldük ve şanssızdık ama bu maçı kazandık. İlk devrede belki de sezonun en iyi ilk 45 dakikasını bu maçta yaşadık. Gönül isterdi ki ilk yarıda bu kadar pozisyon bulunca çok daha fazla gol olsun. Ama yorgunluk ikinci yarıda görülmeye başladı. Orta sahayı güçlendirdik ve daha çok topa sahip olmaya başladık. Çarşamba gününden sonra bu maçta bu futbol çok iyi. Oyuncularımızı kutluyorum. 15 günlük aranın öncesinde bu galibiyet moral oldu.

Hiçbir antrenör iyi giden bir takımı bozmak istemez. Ama biz de sakatlıklardan sonra mecburi değişiklikler yaptık. Çeşitli olaylar devamlılık sorunu yaşatıyor.

Diatta ile Higuain bizim takımdaki bir çok oyuncudan daha az maliyetli futbolcular. Ben de daha iyisini alıp takıma kazandırmak isterdim ama elimizdekileri de en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Onlar da iyi niyetli ve takıma katkı sağlamaya çalışıyor. Ocak'ta istediğimiz katkıyı sağlayamayanlar ile yolumuzu ayırırız ve daha iyilerini almaya çalışırız.

Açık ve net hakkımda çıkan söylentileri umuramıyorum. Ben başkan ile direkt görüşen bir insanım ve herşeyi konuşuyoruz. Haberler beni etkilemiyor ve bu haberlerin de maksatlı olduğunu çok iyi biliyorum. Şimdi lige baktığımızda daha iyi olabilirdik. Özellikle yoğun bir dönem geçirdiğimiz maçlarda zaman zaman sıkıntılar yaşadık. Ama Porto ve Gençler maçları bizi çok umutlandırdı. Şampiyonlar Ligi’nde iki maçta alınamayan puanlar var. Ama Marsilya’da pozisyon vermedik ve golü şanssız bir şekilde yedik. Porto karşısında da aynı şekilde son dakikada yenen şanssız bir gol. Çok rahat iki puanımız olabilirdi. Taraftar bugün bize çok iyi destek verdi, bu galibiyeti onlara hediye ediyoruz.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla