Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2007, 20:13   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bjk li futbolcuların maç yorumu

Beşiktaşlı futbolcuların yorumları

Beşiktaş'ın, Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etttiği karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı takımın kaptanı İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği maçının zor geçeceğini bildiklerini ifade ederek, ''Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Zorlu Şampiyonlar Ligi maçının ardından iyi mücadele ettik. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Artık iyi bir seri yakalamalıyız'' diye konuştu.
Taraftarlarla bugün barıştığının hatırlatılması üzerine de İbrahim, ''Benim hiçbir zaman taraftarlarla sorunum olmadı. Bu olayın çok abartıldığını düşünüyorum. Bugün bize çok güzel destek verdiler, onlara teşekkür ediyorum'' ifadesini kullandı.
Ali Tandoğan ise gol öncesi attığı tacın, çalışılmış bir şey olmadığını ve o anda geliştiğini belirtirken, ilk kez 90 dakika forma giydiğini kaydederek, ''Bu benim için iyi bir başlangıç oldu. İnşallah devamı gelir. Zaman zaman var olduğumun bilinmemesi beni üzüyor. Ben her zaman çok çalışıyorum. Hocam da bugün bana şans verdi. İyi oynadığımı düşünüyorum. İnşallah böyle devam eder'' şeklinde konuştu.
Burak da ligde uzun süredir forma giymediğini belirterek, ''Formamı özlemiştim, hocam bana şans verdi. Gol kaçırdım ama sahada elimden geleni yaptığımı düşünüyorum'' dedi.
Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Cisse ise elde ettikleri galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Öte yandan, siyah-beyazlı futbolcular maç sonrasında BJK İnönü Stadı'nda yenilenme antrenmanı yaptı.
Gençlerbirliği oyuncusu Okan da maça çok kötü başladıklarını dile getirerek, ''İlk yarı Beşiktaş 3-0 veya 4-0 öne geçebilirdi. İkinci yarı iyi oynadık gol pozisyonlara girdik. Bir gol atsaydık puan alabilirdik. Sonuçta ilk yarıdaki kötü futbolumuzun sonucunda 1-0 yenildik'' ifadesini kullandı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla