Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2007, 08:32   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''serdar'a kırmızı kart''

------------------------------------------------
BEŞİKTAŞ : 1 GENÇLERBİRLİĞİ : 0
------------------------------------------------
-----------------------------
MAÇIN YILDIZI :

RODRİGO TELLO
-----------------------------


"OYNATMAYACAĞIN ADAMI NİYE ALIYORSUN!.."

ŞANSAL BÜYÜKA : Tello geldiği günden beri müthiş oynuyor hocam..

ERMAN TOROĞLU : İyi güzel de, meraktan soruyorum bunu, bir şeye takıldım, Higuain, Diatta, Cisse, Tello, Ricardinho, Bobo, Tello var.. Peki bunların arasında aldıkları paraya bakıldığında kim daha çok alıyor?.. Yani Tello’ya çok mu veriyorlar da bu kadar iyi oynuyor da öbürleri oturuyor?.. Yabancı alıyorsan arkadaş, oynayacak.. Bu adamı bekletiyorsun.. Neden alıyorsun o zaman.. Burak’ı oynatmıyorsun.. Burak bugün 5 tane pozisyonun üçünde var.. Kaçırır önemli değil.. Ertuğrul daha iyi oyuncular vardı, kulübün şartları gerektirdiği için bunları aldık diyor.. O zaman almayın.. Kenarda tuttuğun adamı niye alıyorsun?.. Turkcell Süper Lig’de aldığın yabancı oynayacak ve neticeyi değiştirecek hocam.. Vasatsa o parayı ona niye veriyorum ben?.. O zaman niye alıyorsunuz?.. O zaman doğru bakarak almıyorsunuz?.. Ben size bir kaset yapayım, beni de alırsınız 10 sene önceki halimi.. Futbolcuyu alacaksan bakacaksın.. Öyle futbolcular var ki birine bakarken birini buluyorsun.. Öyle futbolcular var ki, başka birini izlemeye gidip onu buluyorsun.. Ribery gibi..


"NEREDELER?.."

ŞANSAL BÜYÜKA : Ben Cisse’nin de bugün iyi oynadığını düşünüyorum.. Monaco Şampiyonlar Ligi’nde final oynarken o takımın en önemli adamlarından biriydi.. Bugünde çok iyi oynadı..

ERMAN TOROĞLU Peki abi Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde 0 puanda.. Neredeler peki abi?.. Menajer diyor ki, ocak ayına kadar sabredin, ocak ayında adam alacağız diyor.. Bu bu oyuncular iyi değil demek.. Yanlış yaptınız demek.. Bu transferleri yöneticiler mi yapmış, teknik adam mı?.. Celal Kolot çıktı, biz bunları bunları alacağız dedi, istemedi dedi..


"TAÇ DEĞİL, HAVAİ FİŞEK!.."

ŞANSAL BÜYÜKA : Hocam bu yabancılardan biri Delgado, ki bu maçta bir şutu var frikikten, Gökhan çok iyi çıkarttı.. Gol olan bir taç var hocam.. 29 metre mesafe..

ERMAN TOROĞLU : Bu havai fişek gibi.. Burada kaç senedir şu Maraton’da bunları konuşuyoruz, bunlara detay diyorlar.. Böyle bir taç dünyanın neresinde var?..



"BURAK İYİ KUMAŞ!.."

ŞANSAL BÜYÜKA : SMS ile gelen sorular var, Ankara’dan Oğuz "Burak için geleceğin yıldızı diyorduk, her geçen gün daha kötüye gidiyor.." diyor..

ERMAN TOROĞLU : Her antrenörün bir sistemi vardır.. Birinin beğendiğini öbürü beğenmez.. Demekki Ertuğrul biraz ters bakıyor.. Bir de Burak’ın kendine nasıl baktığı önemli.. Hemen dağılmayacak.. Bence Burak iyi kumaş..


"AVRUPA MAÇLARINDA VİTRİN VAR!.."

ŞANSAL BÜYÜKA : "Takımlarımız neden Avrupadaki futbollarını Türkiye’de sergileyemiyor?" diyor bir izleyicimiz..

ERMAN TOROĞLU : Orada haliyle fazla efor sarf ediyorlar.. Bir de Avrupa’da oynanan maçlarda vitrin var.. Şampiyonlar Ligi’nde iki maç iyi oynarsa, fiyatın artıyor.. Buradaki 20 maça bedel.. Yüzde yüz tesir ediyor..


TARTIŞMALI POZİSYONLAR :

"OFSAYT DEĞİL!.."

ŞANSAL BÜYÜKA : Beşiktaş’ın ilk bir pozisyonu var hocam.. Ofsayt mı değil mi hocam?

ERMAN TOROĞLU : Ofsayt yok.. Pasif oyuncu ofsayt ama topun gittiği oyuncu değil.. Burada ofsayt vermemesi doğru karar..


"ADAMA DEĞİL, TOPA BAKACAKSIN!.."

ŞANSAL BÜYÜKA : Hocam, Delgado’nun pasında Burak’ın bir pozisyonu var..

ERMAN TOROĞLU : Delgado’nun pasında adama bakmayacaksın.. Topa bakacaksın.. Delgado’ya bakarsan Burak ofsayt.. Topa bakarsan, bana göre ofsayt değil Burak.. Ama bu yeni kural var ya, vücud önde olmayacak falan.. İşte Burak’ın omuzu falan önde.. Ofsayt.. Bu gol kaçmış.. Olsa ve iptal edilse yazık olur..


"NET KIRMIZI KART!.."

ŞANSAL BÜYÜKA : Burak’la kaleci Gökhan’ın pozisyonu var hocam.. Gökhan çıkıyor..

ERMAN TOROĞLU : Pozisyonda önce şunu söyleyelim, ofsayt yok.. Kaleci çıkıyor.. İki tane Gençlerbirliği oyuncusu var.. Top kaleciden geri dönüyor.. Kaleci diyelim ki Burak’ı indirdi, bariz gol şansı var mı?.. Var.. Kırmızı kart verecek misin?.. Vereceksin.. Burak, oyuncu topu kaleye gönderiyor.. Geçmeye çalışmıyor.. Top kaleci Gökhan’ın eline geliyor.. Bence karşılıyor.. Net bir şekilde topla oynuyor.. Oynadığı yer neresi?.. Ceza alanı dışı.. Aynı futbolcu gibi kart verirsin.. Bariz gol şansı varsa kırmızı vereceksin.. Bariz gol şansı var mı?.. Var.. Kırmızı kart.. Net!.. Kaleci ceza alanı dışında topu elle kesip, bariz gol şansını engellediği için kırmızı kart gerekir..


"YARDIMCI ÇEKECEK BAYRAĞI!.."

ŞANSAL BÜYÜKA : Niye hakem buna hiçbir şey vermedi?.. Diyelim ki bunu bariz gol şansı olarak görmedi..

ERMAN TOROĞLU : Peki.. Hakem buna bir şey vermedi.. Yardımcı nerede?.. Yardımcı net görüyor pozisyonu.. Önünde oyuncu falan yok.. Yardımcı çekecek bayrağı, “hakem abi, bu adam topu elle kesti, sen buna kırmızı kartı ver..” diyecek.. Yardımcı olacak.. Bunu söyleyecek.. O zaman niye var o orada?..


"HAKEME GÖZLÜK!.."

ŞANSAL BÜYÜKA : Beşiktaş’ın golü var hocam.. Taç atılırkenki görüntüyü istemişsin..

ERMAN TOROĞLU : Hocam, kara kaplı kitap der ki; Ey yardımcı hakemler.. Kardeşim, taç atılırken önce bir adama bak.. Üstüne başına.. Nasıl atıyor?.. Adam oyun alanına girecek mi?.. Topu kafasının üstünden geçirecek mi?.. Ayağını kaldıracak mı?.. Burada ayağını kaldırmazsan 15 metre kısalır mesafe.. Ben bunu şimdi atarım aynı yere.. Atıyor taçı.. Gol oluyor.. Oyun alanına giriyor.. Ayak içeride.. Arka ayağı havada.. Mancınıkla atıyor sanki.. Biraz sıksa, Çarşı’nın üstünden caddeye atacak topu.. Dört tane gözle bakıyorlar hocam.. Eskiden derlerdi, hakeme gözlük diye..


"SERDAR'A KIRMIZI KART!.."

ŞANSAL BÜYÜKA : Serdar Özkan’ın bir elle müdahalesi var hocam..

ERMAN TOROĞLU : Bu çok net sarı kart.. Sarı kartı var mı?.. Var.. Kırmızı kart.. Bunu yapan bir oyuncu amatördür.. O bile yapsa, kızarlar.. Ne güzel maç yönetmiş bu hakemler.. Alınlarından öpüyorum onları ben.. Barış Şimşek oyundan atılacakları bile oynatmış.. Aferin.. Devam etsinler..
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla