Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2007, 08:54   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaşı germek istiyorlar


Click the image to open in full size. "BEŞİKTAŞ'I GERMEK İSTİYORLAR!"

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, bazı oyuncuların mukavele rahatlamasına girdiğini ve Ocak ayında taşların yerinden oynacağını söyledi! Takımın dışarıdan gerilmek istendiğini iddia eden Engin, transferler konusunda yapılan eleştirileri yanıtlarken, F.Bahçe'nin kendilerine göre artısını açıkladı!


Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin LigTV'de yayınlanan Maraton Programı'na canlı bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte Engin'in sözleri:

-"BAZILARINDA MUKAVELE RAHATLAMASI OLDU"-
“Bugün Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da Ocak ayında gerekirse takviye yapacağız dedi. Bir takımda işler iyi gitmezse, verim alamazsan ocak ayı en yakın transfer ayı olduğun için transfer yapılır. Biz de bazı futbolcu arkadaşlarla bu şekilde yollarımızı ayıracağız. Çünkü bazılarında mukavele rahatlaması oldu. Bu söylediklerimi Bobo da Ricardinho da üzerine alınabilir. Bu memlekette 4 hafta yenilgi alınca hoca gidiyor da futbolcu neden gitmesin? Burası Beşiktaş takımı. Gençlerbirliği maçında 20 dakika nasıl oynadıysan, bu şekilde oynamak zorundasın.”

-"PAHALI YABANCILAR ALMADIK"-
“Yabancılar takıma çok faydalı olmuyorsa yolun ortası bulunalı. Higuain ve Diatta büyük maliyetli oyuncular değiller. Bizim defansımızda Gökhan Zan ve İbrahim Toraman gibi oyuncular forma giyiyor! Bu iki oyuncu d Milli Takım’da. Şimdi biz onların yerine daha iyi oyuncular alsak, bu arkadaşlarımızdan biri oynamayacaktı. Türkiye’den de transfer yapınca herhangi bir stoperi daha yüksek maliyetle alacaktık. Biz de yardımcı oyuncular olarak bunları aldık! İbrahim Kaş, Baki gibi yerli oyuncularımız da oynamak için bekliyor! Diatta’yı da aldık. Diatta da bakıldığında Senegal’de oynuyor. Bu hafta Londra’da oynayacak! Gökhan ve İbrahim’den iyi olursa elbette ki o da oynayacaktır”

"DIŞARIDAN GERMEK İSTİYORLAR!"
“Beşiktaş dışarıdan gerilmeye çalışılıyor. Bizim içimizde bir sorun yok. Dışarıdan bazı insanlar, medya ve bu durumu bekleyenler var. Laf olsun diye söylemiyorum. Ligde liderin 3 puan gerisindesin ve Şampiyonlar Ligi’ndesin. Porto’ya nasıl yeniliğimiz belli. Marsilya’ya yenildik, Marsilya Liverpool’u yendi! Yeni bir takımız. Serdar Özkan geçen yıl ikinci Lig’deydi şimdi takımda oynuyor. Takımda çok güzel bir uyum var. Ümraniy’de kendi dünyamızdayız. Transferler yanlış olabilir! Kendi takımında iyi oynayan oyuncu bizde iyi oynayamayabilir. Nonda da Galatasaray’da yedek kalıyor. Biz devre arasında duruma bakacağız. Bu Rico için de geçerli, Bobo için de, yerli oyuncularımızı için de! Herkes ayağını denk alacak.”

-"F.BAHÇE'NİN TEK ARTISI INTER'İ YENMESİ"-
“Beşiktaş’ı bazı insanlar geriyor. Fenerbahçe’den bizden bir artısı Inter’i yenmesi! Aynı grupta değiliz. Porto maçını nasıl kaybettiğimiz ortada. 70’de gol yesek maçı çevirirdik. Biraz bizi rahat bıraksınlar. Biz mecburen geriliyoruz. Benim işim ayrı gücüm ayrı. Ben teknik işlere karışmam. Transferle ilgili bilgi veririm, işim idaridir. Transferlerimiz doğru veya yanlış olabilir! Ama ocak ayında verim alamadığımız oyuncuları değiştireceğimizi taraftarımız bilsin.”

__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla