Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2006, 16:22   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kıvanç Oktay,"Aile içinde kapalı kapılar ardında yaşanabilir"

Beşiktaş Asbaşkanı Kıvanç Oktay, Tigana ile Tümer arasında tartışma yaşandığını ancak Tümer'in ayakkabısını Tümer'e fırlatmasının söz konusu olmadığını söyledi.
Click the image to open in full size.
Oktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tümer'in, teknik direktör Tigana'ya ayakkabısını ya da tozluğunu fırlatmasının söz konusu olmadığını belirterek, ''Sadece Tigana ile karşılıklı bir konuşma geçti. Teknik direktörümüzün raporuna göre para cezasını değerlendiririz'' dedi.
Birçok maçta benzeri olayların yaşandığını ve abartmamak gerektiğini kaydeden Oktay, ''Futbolcuların, hocanın yani herkesin gerginliğinden yaşanan normal olaylardır. Bu kavga değildir. Tigana'nın, maç sonrası yaptığı konuşmada bütün oyunculara tepkisi oldu. Sadece Tümer'e değil bütün oyunculara tepkisi oldu. Yani sadece Tümer ile aralarında geçen bir diyalog değil. Tümer ve birkaç oyuncunun da buna karşılık sözleri oldu'' diye konuştu.
Tümer'in kadro dışı kalmasının söz konusu olmadığını kaydeden asbaşkan Oktay, ''Ancak disiplin yönetmeliğine göre ve Tigana'nın raporu doğrultusunda para cezası uygulanır. Bunlar aile içinde ve kapalı kapılar arkasında yaşanabilecek olaylardır'' diyerek sözlerini tamamladı.
xarizma Ofline