Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2007, 14:26   #5
DeNiZ
Dişi Kartal
 
DeNiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Siyah formayla çıkın!

Arka arkaya gelen acı haberlerle sarsıldı Türkiye... Önce Şırnak’tan gelen 13 askerimizin hain bir pusuda şehit düştüğüne dair bir haber... Bu haberin acısı yüreğimizi dağlarken hemen ardından gelen 2 şehit haberi daha... Hepimiz, tüm Türkiye şehit düşen evlatlarına ağlıyor... Dileğimiz böylesi kara haberlerin son bulması...

Kardeşi kardeşe düşman etmek isteyen teröre gereken yanıtı kahraman Türk ordusu verecektir elbette. Ama bu hain oyunu boşa çıkartmanın bir yolu da sıksıkı kenetlenmekten, yüreklerimizin kahraman Mehmetçikle birlikte attığını göstermekten geçiyor. Bu kara günleri bu şekilde yeniden aydınlığa çıkartacağız kuşkusuz.

Bugünlerde Türkiye’nin dört bir yanında şehit cenazeleri kaldırılıyor, Türkiye şehitlerine ağlıyor... alayınakarsı.org olarak biz de bu acıyı derinden paylaşıyoruz. Ve kimsenin bu acıya kayıtsız kalmamasını istiyoruz.

Milli maçların sadece futboldan öte, bir ulusu daha da kaynaştırmanın, bir araya getirmenin, ulusal duyguları daha da coşturmanın bir aracı olmasından hareketle Fanatik Gazetesi’nin çağrısına biz de destek veriyoruz:

EURO 2008 elemelerinde 13 Ekim’de Moldova, 17 Ekim’de ise Yunanistan ile kritik önemde bir maç oynayacak Milli Takım’a biz de sesleniyoruz:

Bu maçlarda siyah forma giyin lütfen.

Hem bu vahşete kayıtsız kalan Avrupa’ya tepkimizi göstermek, hem de Türkiye’nin 81 iliyle bölünmez bir bütün olduğunu haykırabilmek adına...

Haydi, tüm Türkiye bunu bekliyor...

Click the image to open in full size.
__________________
__________________
DeNiZ Ofline   Alıntı ile Cevapla