Alıntı:
RoMeO´isimli üyeden Alıntı
Allah Aşkına Bu Takımda Beğendiğin 1 Kişi Varmı Söylermisin 
Eleştirmediğin Kalmadı Burak,Higuain,Diatta,Toraman,Ertuğrul Sağlam..
Bunlar Sadece Gördüklerim Sana Kalsa Herşeyi Baştan Kuracaz Hersene ......
.. |
Eleştiri birini yok etmek için değil,daha iyi olması için yapılır.
Ben Beşiktaşın daha iyi olması için düşündüklerimi yazıyorum.
Serdarlar,Tello,Cisse,İ.Kaş,Aydın için neden eleştirmiyorum Çünkü onlar can alıcı hatayı diğerleri kadar yapmıyorlar yada en az hatayı yapıyorar.
Alıntı:
.....Burak Kötü Futbolcu Değildir Yeteneklidir Ama Sahaya Yansıtamıyorsa Sorun Sadece Burakta Değil Hem Taraftarda Hem Yönetimde Hemde Kendisindedir..
.. |
Bir futbolcu istediği kadar yetenekli olsun ,onu saha sergileyemiyorsa yeteneksizdir.
O gelişecek diye takım puan ve zaman kaybedemez.
İki Serdar,İbrahim Kaş için neden bunlara bir şey söyleyemiyoruz..Hırsları ile çalışkanlıkları ile ortaya gerçekten güzel performans sağlıyorlar.Bu çocukların günahı ne pekii.Çok çalışmaları mı
O halde Burakta İ.Akında antremanlarda ve sonrasında dursunlarda saatlerce çalışsınlar.Antreman biter bitmez hemen kaçmasınlar.
Bu tip adamların hiç bir takımda yeri olamaz.
Alıntı:
Higuain Kendini Gösterecek Zaman Bulamıyorsa Sorun Yine Sadece Onda Değildir.. .. |
Higuen için hiç bir yerde kötü oyuncu demedim. Ertuğrul ,Madem kefil oldu aldırdı adamı son 10 dakikada oynatmasın. zaten gol yollarında sıkıntı çekiyoruz.O halde madem cevher onu ilk 11 de oynat.O da faydalı olsun bizde onun nasıl biri olduğunu görelim.Ben bunun için elbette Ertuğrulu eleştiririm.
Alıntı:
Hoca'nın Futbol Bilgisini Eleştirene Kadar Önce İstikrar Olmadan Başarı Olur Mu Bunu Düşün..
.. |
Bu istikrar lafına bozuk plak gibi bu sitede çoğu kişi takılmış kalmış.İstikrar için Tigana inadına kalmalı diyenlerin çoğu Tiganaya şimdi laf gönderiyor Ertuğrulu met ediyorlar.
Gelen ağam gidene paşam cı değilim.
Ertuğrul hata yapıyorsa elbetet eleştirilecektir.Doğruları bulması ve takıma daha fazla katkı sağlaması içindir.
.Beşiktaş başı boş kimsesiz kalmadı.
İstikrar lafı;başarısızların kalkanı haline geldi.
Başarısızlıkta değil ,başarıda istikrar olmalıdır.
Alıntı:
Güntekin Onay'ın Zamanında Yazmış Oldugu Bir Yazı Var Rijkard Hakkında ve İstikrar Hakkında Okumanı Tavsiye Ediyorum.. |
o yazıyı okudum iyi biliyorum.
Olay sadece onun yazdığı gibi gerçekleşmedi.
ayrıca O kada başatısız bir hocanın elindeki kaliteli oyıuncularla bir şekilde zaten başarı kendiliğinden gelecekti.Teknikdirektörlerin %10 dan fazla katkı sağlamadıklarına dair istatiklesl açıklamayıda bilirsin.
Bizde de Gordaon Milne ilk geldiğinde başarısızdı sabredildi adam üst üste takımı şampiyon yaptı.Bizden ayrıldıktan sonra başka yerde başarı sağlayabildimi HAYIR.
Yani,o dönem elinde müthiş kadro vardı ve takım ister istemez zaten şampiyon yapıyordu.
Feyyazın bir açıklaması var bizim zamanımızda 1-2 çok üst düzeyde yabancı futbolcumuz olsa idi Avrupadan kupa ile dönerdik diye...
Kıssadan Hisse;
Kadrodaki futbolcun ne kadar kaliteli ise o kadar rahat şampiyon olursun o kadar çok Avrupada söz sahibi olursun..
Burak gibi,baki gibi,diatat gibi oyuncuları tutarsan ,
sahip olacağımız tek şey Başarısızlıktır.