Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2007, 10:12   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fener'in Beyonce şov davalık oldu...

Beyonce Knowles ile 400 bin $’a anlaşılmasına rağmen araya Cengizhan Yeldan girdi, fiyat 900 bin $ oldu. F.Bahçe Yeldan’ı mahkemeye verdi.

F.Bahçe, 24 Ekim’de Türkiye’ye getirip 100. yıl özel konseri verdireceği dünyaca ünlü popçu Beyonce Knowles konusunda büyük zarara uğradı.

Bu nedenle 100. yıl komitesi üyelerinden Cengizhan Yeldan aleyhine açılan davada başkan Aziz Yıldırım ile asbaşkanlar Murat Özaydınlı ve Ali Koç da şahit olarak mahkemeye çıkacak.

İşte F.Bahçe’nin kasasından ekstra 500 bin dolar çıkmasına neden olan gelişmeler ve Beyonce Knowles olayının perde arkası:

İKİ YILDIZ GELMEDİ
100. yıl kutlamaları için bir dünya yıldızına konser verdirmeyi planlayan F.Bahçe yönetimi, F.Bahçeli Cengizhan Yeldan aracılığıyla önce Mariah Carey ile anlaştı. Ancak toplam fatura (400 bin dolarlık özel jet masrafı dahil) 1.9 milyon dolara çıkınca Carey’den vazgeçildi.

Ayrıca Carey’nin fiyatındaki anormal artış ve kendisiyle düzgün iletişim sağlanamaması sebebiyle F.Bahçe, Yeldan’la ilişkisini kesip diğer adaylarla başka yollardan kontakt kurdu.

1 numaralı aday Jennifer Lopez’den 2.5 milyon dolarlık faturası nedeniyle mecburen vazgeçilirken, 250 bin dolara gelmeyi kabul eden Whitney Houston ise başından geçen uyuşturucu olayları nedeniyle kabul görmedi.

‘ÇEKİL ARADAN’
Üçüncü aday Beyonce Knowles, 400 bin dolar karşılığında dünya turnesi kapsamında F.Bahçe için İstanbul’a gelmeyi kabul etti. Ön protokol imzalandıktan sonra devreye, F.Bahçeli Yeldan girdi.

Beyonce’u F.Bahçe’nin elinden almaya çalışıp, aynı tarihte Turkcell için konser verdirmeye çalışan Yeldan, fiyat arttırmaya başladı.

Başkan Yıldırım’ın devreye girip “F.Bahçe’yi zarara uğratıyorsun, aradan çekil” diye uyarmasına karşın Yeldan, Beyonce’un menajerine hep F.Bahçe’den yüksek fiyat teklif etti

DAVA AÇTILAR
Sonuçta F.Bahçe açık arttırmayı kazanıp Beyonce’u gelmeye ikna ederken, konserin faturası bir anda 900 bin dolara yükseliverdi. Kulüp ayrıca Beyonce’a 180 bin dolarlık kaporayı 1 ay önceden ödemek zorunda kaldı.

Ali Şen’in oğlu Metin Şen ile Aziz Yıldırım’ın kızı Hande Yıldırım’ın arkadaşı olduğu söylenen Yeldan aleyhine geçen hafta dava açıldı.

Davada Yıldırım, Özaydınlı ve Koç da şahitlik yapacaklar. Roberto Carlos’u transfer ederken bile bu kadar uğraşmayan F.Bahçe yönetimi, Beyonce konserinin yaşanan bütün bu sıkıntıları unutturmasını bekliyor.

Vatan
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla