Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2007, 20:08   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaka nın ingiltere hayali

Kaka'nın İngiltere hayali

Milan'ın yıldızı Kaka, eğer bir gün İtalya'dan ayrılırsa İngiltere veya İspanya Ligi'ne gitmek isteyeceğini açıkladı.
25 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, Esquire dergisine yaptığı röportajda, Milan'da mutlu olduğunu söyledi. Fakat eğer fikrini değiştirmek zorunda kalırsa da Manchester United veya Arsenal gibi takımlara gitmek isteyebileceğini sözlerine ekledi.
''Milan'da mutluyum ve bu durumun değişmesini istemiyorum. Fakat varsayım yaparak konuşmak isterseniz, eğer bir gün buradan ayrılırsam Milan'a denk güçteki takımlara gitmek isterim. Bu da İngiltere veya İspanya Ligi olabilir. Mesela Manchester United... Müthiş bir takım! Arsenal'i de çok beğeniyorum. Chelsea veya Liverpool ise daha çok organize olan takımlar. Daha taksiksel ve sağlamcı oynuyorlar. Pek yaratıcı oyun tarzları yok ancak başlarında çok iyi menajerler var. Rafael Benitez'e olan hayranlığımı da buradan belirtmek isterim'' diyen Kaka, bahsettiği takımlara pek umut vermese de böylece bir açık kapı bırakmış oldu.
Milan'ın gözbebeği için bu yıl Real Madrid, Milano kapısını resmen aşındırmıştı. Galliani'nin her ''Satmıyoruz'' açıklamasında fiyat yükseltip gelen Real Madrid, başarılı futbolcuyu renklerine bağlayamamıştı. Kaka'nın Milan sevgisi hiç bitmeyecek, bitse bile buradan ayrılması çok zor olacak gibi gözüküyor...
Ünlü futbolcunun Esquire dergisindeki röportajındaki bu açıklamalarından öte, aklı şu an çok başka bir yerde. FIFA Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) tarafından 2007 yılının en iyi futbolcusu seçilen Kaka, bu ödüle bu yıl da aday görüldü. Bakalım Milan ve Brezilya'nın başarılı oyuncusu bir kez daha ödülü kapabilecek mi?

Click the image to open in full size.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla