Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2007, 12:28   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Madem öyle alın hadi

Transferde ucuz oyunculara yöneldiği için eleştirilen Ertuğrul Sağlam, Türkiye'nin en gözde iki oyuncusunu istedi: Bana Mehmet ile Gökhan'ı alın

3 oyuncuya veto geldi

GOL yollarında sıkıntı yaşayan Beşiktaş, ocak ayındaki transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı. Siyah-Beyazlı yönetim Vestel Manisaspor’dan Holosko, Zenit’ten Fatih Tekke ve Ankaragücü’nden Bebbe’yi gündemine almıştı. Daha önce ucuz isimleri tercih ettiği için eleştirilen Ertuğrul Sağlam, düşüncesini değiştirdi ve yönetimin kapısını çaldı: Maceraya gerek yok. Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal’ı istiyorum.

Fatih 7.5 milyon Euro

BÜYÜK hedefleri olduğunu dile getiren Ertuğrul Sağlam, “Türkiye’den takımımda görmek istediğim iki oyuncu var: Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz. Bunların dışında sadece transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Maceraya atılmaya gerek yok. Zaten şu anda transferi değil, önümüzdeki kritik maçları düşünüyoruz” dedi. Bu arada Fatih Tekke’yi isteyen Beşiktaş’a Zenit kulübünün, “7.5 milyon Euro getirmeden masaya oturmayız” yanıtını verdiği öğrenildi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla