Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2007, 16:34   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bjk cola turka nın hedefleri

Beşiktaş Cola Turka'nın hedefleri!

Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftasında yarın deplasmanda Türk Telekomspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş Cola Turka, yeni sezona büyük hedeflerle giriyor.
Kadrosuna yabancı oyuncular Sandro Nicevic, Preston Anthony Shumpert, Christian Dalmau ve Rick Jason Apodaca gibi oyuncuların yanı sıra son dönemlerin başarılı Türk oyuncusu Kaya Peker'i dahil eden siyah-beyazlı ekipte hedef, bütün kulvarlarda şampiyonluk olarak belirlendi.
Opel Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselen Beşiktaş Cola Turka, yeni sezonda Beko Basketbol Ligi'nin yanı sıra ULEB Kupası'nda yer alacak.
Beşiktaş Cola Turka Genel Menajeri Burak Bıyıktay, Beşiktaş tarihinin en iyi kadrolarından birini kurduklarını belirterek, ''Hedefimiz 3 kupada da şampiyonluk'' dedi.
Bıyıktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon öncesi önemli transferlerle güçlendiklerini ifade ederek, ''Artık bu sezon taraftarlarımızın takıma tam destek vereceklerine inanıyorum. Eminim ki sahamızdaki bütün maçlarda taraftarlarımız bize büyük destek verecek. Onların desteğiyle iyi oynayarak 3 kulvarda birden şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz'' diye konuştu.
Burak Bıyıktay, ligin ilk haftasında Türk Telekomspor ile yapacakları maç için bugün Ankara'ya gideceklerini hatırlatarak, ''Türk Telekomspor'u yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Zaten şampiyonluğa oynayacak bir takım kurduk. Ancak bu başarılar performansımıza bağlı. Son transferimiz Kaya Peker de Türk Telekomspor maçında forma giyecek'' dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla