Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2007, 16:53   #2
kartalim_
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, BEKO Basketbol Ligi'nde 2007-08 sezonunun açılış maçında Türk Telekom'a deplasmanda 93-86 mağlup oldu. Takımımız maça Apodaca, Sinan ve Nicevic'in bulduğu sayılarla etkili başladı ve 2. dakikayı 10-2 üstün geçti. Ercüment Sunter'in molasının ardından Haluk'un basketine Dalmau ile karşılık veren Ekibimiz, Nicevic ile skor üretmeye devam etti. Wright'ın pota altındaki etkili oyunu ile farkın açılmasına engel olan Ankara temsilcisi karşısında 6. dakikayı Siyah Beyazlılarımız 14-12 önde geçti. Nicevic-Sinan ikilisi ile hücumda çok etkili olan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, yaptığı hatasız savunma ile rakibine kolay sayı şansı tanımadı ve ilk periyodu 23-12 önde tamamladı.
İkinci periyoda üst üste hücumlardan boş dönerek başlayan Türk Telekom, Apodaca-Nicevic ikilisinin bulduğu sayılara engel olmadı. Maçın 12. dakikasına girilirken, Siyah Beyazlılarımız farkı 15 sayıya çıkarttı: 12-27.
Dudley'in pota altından kazandırdığı basketin ardından Ekibimiz'in hücumda yaptığı hataları iyi değerlendiren Ankara temsilcisi, Wright, Bekir, Tutku ve Dudley ile skor üretti ve yakaladığı 15-3'lük seri ile maçın 14. dakikasında farkı 3 sayıya kadar indirdi: 27-30. Erkan ve Apodaca ile skordaki sıkıntısına çözüm bulan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Dalmau'nun da skora katkısı ile farkın daha fazla erimesine engel oldu. Ev sahibi takım, Tutku ve Bekir ile bu sayılara cevap verdi. İlk yarıyı Nicevic ve Erkan'ın bulduğu basketlerle Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız 37-46 önde tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takım da karşılıklı basketlerle başladı. Türk Telekom Dudley ve Wright, Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız ise Sinan ve Nicevic ile skor üretti. Savunmasında açıklar veren rakibi karşısında Dalmau ile etkili olan Siyah Beyazlılarımız, maçın 24. dakikasını 58-44 üstün geçti. Haluk'un hücum ribaundlarındaki etkili oyunu ile beraber William-Tutku ikilisine El-Amin'de 3 sayılık basketi ile katılınca, Ankara temsilcisi maçın 27. dakikasında farkı 5 sayıya indirdi: 55-60. Periyot, Dalmau ve Haluk'un karşılıklı 3 sayılık basketleriyle Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ın 70-63'lük üstünlüğüyle geçildi.
Mücadelenin final periyoduna Türk Telekom Wright-William ikilisinin basketleri ile başladı. Bu basketlere hemen karşılık veren Ekibimiz Apodaca ile skor üretirken, Türk Telekom, El-Amin ve William ile etkili oldu. Tutku'nun 3 sayılık basketi ile maçın 35. dakikasına girilirken farkı 1 sayıya indiren Türk Telekom, skoru 77-78'e taşıdı. Maçın tamamlanmasına 4 dakika kala Siyah Beyazlılarımız'ın etkili ismi Nicevic 5 faul ile oyun dışında kalırken, Kaya ile sayılar bulan Siyah Beyazlılarımız, skordaki üstünlüğünü korudu, ancak William'ı durdurmakta oldukça zorlandı. Maçın 37. dakikasında William ile 2 serbest atışı sayıya çeviren Türk Telekom, maçta ilk kez öne geçti: 83-82. Tutku'nun basketinin ardından Wright ile pota altından bir basket daha bulan Ankara temsilcisi, son dakikaya girilirken farkı 4 sayıya çıkarttı: 87-83.
Son anlarda daha etkili görünen Türk Telekom, Wright ve Tutku'nun sayıları ile maçtan 93-86 galip ayrıldı.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla